Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper ile görüşülüyordur ama yekta ve para olayı yalandır bence.başka oyuncular vardır takasta sercan olabilir

Yekta'nın Alper'den iyi olduğunu iddia eden açık ve NET FUTBOL CAHİLİDİR.

ne yapmış alper ne artısı var 3 tane ara pası atıp ağızları açık mı bırakmış bunlar aynı tip oyuncu yekta + paraya değermi alper ? gelirse parasıyla gelsin derinlik için iyi olur sadece bu kadar...

Beklenen transfer resmiyet kazandı. Liverpool Chelsea'li Sturridge'i kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

felipe melo sene sonu 6.5 milyon verilip alınmayacağı için alper de yekta da bize gelecekte lazım olacak topçular, boşuna kavga etmeyin beyler

alper icin yekta + 5 m verecek kadar beyinsiz degil bizim yönetim..ayrıca ne büyüttünüz su alperi anlamadm gitti

Bi ara gittim zamanında Mustafa Sarp için forumda ne demişler baktım.Genel olarak beğenilmiş.Arada bazıları ya bu teknikte adamın ne işi var bizde demiş.

Gerçi taraftar ne yapsın Adnan Polat'a o sene yapılan yıldız transferler sayılırken ' Mustafa SARP'ı unutmayalım o da çok önemli bir transfer' demişti

Adnan Polat için Elano Keita ayarında bi oyuncuydu sarpinho

ne yapmış alper ne artısı var 3 tane ara pası atıp ağızları açık mı bırakmış bunlar aynı tip oyuncu yekta + paraya değermi alper ? gelirse parasıyla gelsin derinlik için iyi olur sadece bu kadar...

Yahu Yekta+5 milyon euro tabi dangalakça bir hamle olur.

Ama Alper her türlü Yekta'dan 5 kat daha iyi topçudur.

TRT SPOR ‏@TRT3SPOR

Adnan Öztürk: Ben başkan olsam, kulübümün bir oyuncusu bunu yapsa, o akşam kendini önce kapıda sonra uçakta bulur!

Newcastle United Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Chelsea Kulübü Demba Ba'nın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak oyuncumuzla görüşmelere başlamak için gerekli hamleyi yapmış bulunmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt