Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yekta gönderilecekse Alper'in alınmasının hiçbir mantığı yoktur bence ... Alper de gelmeli tabi çok fazla olmasada izlediğim tüm maçlarında Alper gerçekten çok güzel geldi gözüme Eskişerhir Marsilya maçıydı yanılmıyosam Es Es in tüm etkili atakları Alperin koşuları ya da güzel paslarıyla başlamıştı ...

Seneye Melo'nun takımda kalacağını düşünmüyorum özellikle ilk yarıdaki performansını arttıramaz ve geçen seneki performansını yakalayamazsa gerçekten zor ... Dolayısıyla seneye Selçuk/Alper/Yekta rotasyonlu bir orta saha izleyebiliriz ve bence gerçekten güzel olur ... Alper çok genç potansiyeli kesinlikle çok yüksek inşallah takasta böyle saçmalıklara yer vermeden çöplerimizden kurtulup üstüne 3-5m aralığında bişeyler verip gerçekleştirebilirsek bu transferi güzel olur ...

TRT SPOR ‏@TRT3SPOR

Galatasaray; Son günlerde yazılı ve görsel medyada Quaresma'nin transferi konusunda kulübümüzün girişimi yönünde çıkan haberler yalandır.

Beyler,Alper geliyor - Simdi Melo gidiyor mu? Sezon sonunda...

Serdar Taşçı-Bernard(diego)-Carlinhos-Frei

Meireles icin dedi, radyospor'da da duydum. Otobüs'e sokmam dedi iyi hatirliyorsam.

Arda'ya sahip çıkan birini görmek beni mutlu etti. :tiphat:

Kırgınlık herzaman olacak Arda'ya karşı.

Ama bu dünyanın en zor kabul edilen 2 liginden birinde, üst sıralara oynayan bir takımın 10 numaralı formasını taşıdığı için gururlanmayacağımız anlamına gelmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt