Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper konusunda sağlam kazıklancaz gibi. Yekta'dan kesinlikle daha iyi değil. Ayrıca Melo'ya alternatif olamaz o bölge için fiziği yetersiz. O bölgede oynamıyor zaten

İLGİNÇ BİR BİLGİ : Schalke 04 transfer ettiği topçuları önce şehrin kömür madenine sokup taraftarların parayı nasıl kazandığını gösteriyormuş.

yektayıda büyütmüyorum ben 2-3 mac idare edecek sekilde oynadı okadar..sezon bası kasımpasa alacağına karşı tkrar istemedi yektayı..alperde yekta da ancak rotasyon futbolcusu olur bizim takımda

eheheh az salla biraz fener dışında ligdeki her takım havada kapar yekta'yı.

Alperi 6-7 verelim direkt alalım, Yekta her zaman lazım olan bir futbolcu bence

ilerki yıllar için yerli statüsü için alper mantıklı bir transferdir ama asla yekta dan bir artısını görmedim 5 kat daha iyi oyuncu filan değil fenerin kapısından döndüğü için bazılarına iyi transfer gibi geliyor ... bizim takıma sol bek stoper ve yaratıcı çok kaliteli 3 adam lazımken 5 m filan alpere veriyorsak yazık...

Engini yollayıp Alper'i almal mantıklı duruyor aslında.Engin'in artısı kanatlarda da oynayabilmesi.

alper kanat bile oynar lan. ama ben öyle uçuk rakamlar verilmesi taraftarı degilim. şu anda bizim önceligimz degil alper. çok begenmeme ragmen.

alpere uçuk paralar vermezler inşallah. takasta ceyhun sercan yıldırımı falan itelesinler gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt