Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya Allahiniza Alper ne yapmis yau..Alper gibi bin tane örnek var ..Anadolu takimin yildizi büyük takimin vasat futbolcusu tarzinda..say say bitmez..

aklima ilk gelenler..Altan,Murat Erdogan

o mantıkla bakarsak biz hiç türk oyuncu almayalım anadoludan. arjantinli geldimi carrusca brezilyalı geldimide elano olur diyoruz.

bence bu tartismalar yersiz fatih hocanin bir kere yektayi vericegini sanmiyorum verecegi isimler bence ya aydin olur ya da ceyhun ikisinden birisini verir bence.

ya Allahiniza Alper ne yapmis yau..Alper gibi bin tane örnek var ..Anadolu takimin yildizi büyük takimin vasat futbolcusu tarzinda..say say bitmez..

Altan,Türk futbolunun en iyi oyuncularından biri olabilirdi.Çünkü çok az futbolcu iki ayağını kullanabiliyor.Bana göre iki tane futbolcu yok pahasına,Türk futboluna birşey veremeden gittiler.Sergen ve Altan.

O zaman Anadolu'dan adam almayalım..Selçuk nerden çıktı alt yapıdan mı??

Şu önyargılarınızdan kurtulun..Alper olmadığı zaman top yapamıyor Eskişehir orta sahası...

adam ne top oynamis gibi bukadar abartiyorsunuz??? bize gelse iyi bir alternativden öteye gidemez

bence

Melo ,Selcuk banko oynar hertürlü

ve Yekta>Alper

Alper alinabilir ama 5milyonmus 6 milyonmus bu paralar verilmemeli !!!

kaç aydır takımla antremana çıkıyor oynayamadıysa benim suçum değil nyse tamam sen haklısın yektada alperde çok üst düzey futbolcular kardeşim

Ben öyle bişey demedim o konuya karışmıyorum sadece furkanı oynamadan silmeni anlamıyorum :SS:

Ceyhun,Çağlar,Sercan,Furkan gibi gereksiz adamlardan bir an önce kurtulmalıyız. Takas mı olur satılır mı serbes mi bırakılır bilemem

Alper'İn o saydığınız adamlarla + Özer + Sezer + son dönemde özellikle FB'ye giden ve burdaki tüm yaygaracıların arkasından ahhh tüm iyi Türk oyuncuları topladılar dedikleri saçma sapan Anadolu topçularıyla alakası bile yok ... Alper kesinlikle mevkisi itibariyle potansiyeli en yüksek Türk oyuncularından biridir ...

Alper galatasaraya gelirse çok net şekikde 2. selçuk inan etkisi yapar alper ne yapmış diyenler alperi hiç takip etmemmişler sanırım adam ileri geri çalışıyor dikine çok iyi gidiyor! şuan için alınabilecek en iyi yerli orta saha oyuncusu ağer alperden daha iyisi varsa söyleyin bilelim.

Bu takas Kaleci Onuru almak için Muslerayı vermek gibi birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt