Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adam ne top oynamis gibi bukadar abartiyorsunuz??? bize gelse iyi bir alternativden öteye gidemez

bence

Melo ,Selcuk banko oynar hertürlü

ve Yekta>Alper

Alper alinabilir ama 5milyonmus 6 milyonmus bu paralar verilmemeli !!!

Alper şu an alınabilecek en mantıklı Türk orta sahadır açık ara.

Adam daha gelmeden sallamayın..Yekta konusuna yorum yapmıyorum onu zamanla görürüz..

Ancak Yekta'dan artı özellikleri olduğunu biliyorum çünkü izliyorum..

İleride çok lazım olacak bir adam..Maliyeti beni ilgilendirmez,ben desteğimi veririm,gerisi yönetimin bileceği iş...

CL de çeyrek final hayal değil hatta yarı final umarım yönetim gereğini yapar birkez olsun şaşırtsınlar da 2 tane adam 10 sa 10 15 se 15 versinler artık...

Nerden oyuncu alacaz o zaman?

alinmasin demiyorum..5-6 milyonlar verilmemeli..ve bize gelipte ilk 11 oynayacak kapasitede degil..belki 2-3 seneye gelebilir o kivama ama bunun icin Yekta +3Milyon felan vermek tamamen SALAKLIKDIR NET

2Milyon +Ceyhun+1Yil Sercan Kiralik seklinde olabilir

O degilde furkan bu ligde 4 sezon banko oynadı o yaşına ragmen alper falan hikaye o cocuk tutsun yeter

Alper şuan anadoludan alınabilecek en iti oyuncudur takip ediyorum orta sahayı iki yönüne oynuyor dikine top sürüyor top çalıyor asistlik paslar atıyor arada ileriye çıkıp gol atıyor daha ne olsun umarım rakiplerden birine kaptırmayız

benim anlamadığım yektanın gidiceği haberleri nerden çıkıyor! alpere karşılık fatih terimde emin olun bırakır yektayı:)

Yekta'yi verecemizi kim soyledide burda herkez Yekta Alper takasini konusuyor

Ne kadar büyüttünüz Alper transferini yerin dibine soktunuz. Ya süper bir oyuncuda değil çok kötü oyuncuda değil genç potansiyeli olan bir oyuncu. Potansiyelini sahaya yansıtırsa eğer alırsak yararımıza olur. Ne kadar abarttınız sanki ilk defa oyuncu alıyoruz Anadolu takımından.

Geçen sene Alper fener ile görüşürken herkes ahlar vahlar içindeydi..Garip bir taraftarız gerçekten...

Alper şuan anadoludan alınabilecek en iti oyuncudur takip ediyorum orta sahayı iki yönüne oynuyor dikine top sürüyor top çalıyor asistlik paslar atıyor arada ileriye çıkıp gol atıyor daha ne olsun umarım rakiplerden birine kaptırmayız
valla super yazmışın ben geçen sene alperi izeldim ama inanın bu sene aynen dediğin gibi hakikatten çok iyi millet belki dalga geçicek ama bu alper bakın görun böyle giderse emre belezoğlundan bile daha verimli olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt