Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

almanyada oynayan gelecegi olan veya zaten kendi kanitlamis oyuncunun bizim b.ktan super ligde ne isi var allah askina.getirebiliyormusun mesut u getirebiliyormusun birkac mesaj once arkadsimizin yazmis oldugu oyuncularii halil hamit neden seneler sonra geldi yildiray basturk u getirebildin mi mesela.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Almanyadaki arkadaşlarım Emre Can'ı çok övüyor.Keşke böyle adamları alabilsek ama o arkadaşlar ekliyor Bayern bırakmaz

Fatih Terim bugün liste verecek diyordu gazeteler bugün, o listede mutlaka stoper olacakki Cris postalandi. Yerli stoper kesin gibi. Serdar Tasci nefis olur.

5-6 milyon yapan nedir peki ??

elimizde selcuk ve yekta var, engin baytar'da form tutarsa bitti bu is. seneye melo gönderilip gökhan inler zorlanir, mis gibi de olur.

Valla rakip sahaya dikine gidebilen aynı zamanda top kapabilen bir oyuncu Alper müthiş atak hazırlama özelliği var..

İhtiyacımız olanda böyle bir adam zaten..

Alper Potuk mutlaka alınmalı. Ve eğer alınırsa seneye Melo alınmayacak demektir. Melo'yu bende severim.

Ama kontenjan + yaş farkı + maliyet olarak Alper Potuk daha cazip.

Mbiwa alma şansımız nedir sizce?

antreman başlamadı mı görüntü yok mu hiç basına falan kapalı mı yoksa :D

Alper geliyorsa sezon sonu Melo gönderiliyor, Alper-Selcuk oluyor orta saha. Kanatlar zaten les ötesi, birde Alper olursa orta saha pert olur.

valla super yazmışın ben geçen sene alperi izeldim ama inanın bu sene aynen dediğin gibi hakikatten çok iyi millet belki dalga geçicek ama bu alper bakın görun böyle giderse emre belezoğlundan bile daha verimli olucak.

Heh evet izlediğim maçlarda ALper'in oyun stilini Emre'Ye çok benzettim gerçekten yeni bir Emre olabilir çok çalışırsa o ışık gerçekten var çünkü ... ( Allah huyunu benzetmesin ama o ayrı :) )

en cok sevindigim hakan calhanoglu nun türkiye milli takimini secmesi ,inanin bana cok yetenekli tam bir 10 numara .

[video=youtube;syIjvbFw5ho]https://www.youtube.com/watch?v=syIjvbFw5ho[/video]

taşçı,frei,carlinhos,alper ve diego :ayatollah:

fazla oldu :asd:

Demba Ba Chelsea'de.

Serdar Taşcı'yı ve Ömer Toprak'ı kulüpleri sezon ortasında bırakmazlar. Adamlar oynuyorlar takımlarında zor olur yani bir iki milyoncuk daha eklerler.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

yekta kurtuluş'un takımdan ayrılma gibi bir durumu yok fatih hocada asla ve asla göndermem diyor zaten

ınsallah alper gelırde coguna yalatır bazı laflarını

yekta işi yalan rahat olun , sercan ceyhun artı para iistıyormus halıl unal

Fatih Terim'in nokta transferler yapmak istiyoruz demesinden sonra Alper o söylenen fiyatlara falan gelirse yönetim bir daha transfer yapmasin.

Devre Arasi acil gereken oyuncular alinir..

bu takimin acil stopere ihtiyaci var, sol bekte Riera götürür gibi, kanat oyuncumuz yok, forvette baros-sercan zaten yatiyor, elmander artik fizik olarak bitmis, elimizde sadece umut-burak var, 10 numara tarzi kilit acabilecek, nokta paslar atabilecek, takimi ipten alacak adam eksikligi de ortada.

yaz sezonu okadar transferden sonra halen kale ve sag bek disinda her mevkiye transfer yapmamiz gerekiyorsa bir sorun var demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt