Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaslar bu beceke bakkala çakkala borç yazdırmıs doğrumu insallah sunlara bir kayyum atanırda ellerinde ne var ne yok satar :D

Lazio'da teknik direktör Vladimir Petkovic'le anlaşmayan ve İtalyan kulübünden ayrılmasına kesin gözle bakılan yıldız golcü Mauro Zarate'nin menajeri Luis Ruzzi, Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı. İtalyan spor internet sitesi TMW'ye açıklamalarda bulunan Ruzzi, "Fenerbahçe mi? Herkes Zarate'nin gitmeyeceği kulüpler hakkında dedikodu üretiyor" dedi.

Kim inandisa artik!

:sgr:

Beyler Alper icin Yekta,Ceyhun,Sabri,Sercan,Baros,Gökhan Zan,Caglar,Ufuk,Engin,Emre Colak,Anil Dilaver arti 15 milyon avro konusuluyor,dogrumu??

o saydıklarında her mevkiden adam var birde ufuk u verelim...eskisehirin kadrosundan daha kalıteli o saydıkların...+ 15 milyon euro bide oylemi...bunu cıkaranında inananında....!!!!!!!!!!!!!

shaqırı ye talıp oldugumuz gunler ne gunlerdı be

Lazio'da teknik direktör Vladimir Petkovic'le anlaşmayan ve İtalyan kulübünden ayrılmasına kesin gözle bakılan yıldız golcü Mauro Zarate'nin menajeri Luis Ruzzi, Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı. İtalyan spor internet sitesi TMW'ye açıklamalarda bulunan Ruzzi, "Fenerbahçe mi? Herkes Zarate'nin gitmeyeceği kulüpler hakkında dedikodu üretiyor" dedi.

Nerede yazıyor bu?

o saydıklarında her mevkiden adam var birde ufuk u verelim...eskisehirin kadrosundan daha kalıteli o saydıkların...+ 15 milyon euro bide oylemi...bunu cıkaranında inananında....!!!!!!!!!!!!!

hiddetlenme reis arkadas ironimidir nedir ondan yapdı :D

1 Muslera

2 onur

3 ufuk

1 eboue 1 semih 1 serdar tasci 1 carlinhos

2 hamit 2 danny 2 serdar aziz 2 riera

2 sabri 2 gokhan 3 ulfaluji 3 atilla

1 frei 1 selcuk 1 melo 1 bernard

2 engin 2 yekta 2 potuk 2 amrabat

1 diego

2 emre

1 burak

2 umit

3 transfer

elmander,hakan,ceyhun,aydin,caglar,sercan,baros gonderin

baya uctum galiba:asd:

Noluyoruz daha demi herkez Albayrak Alper görüsmesi var diyordu, simdi ise Alper yok ben kamptayim demis. Transfer yok yani? Sasardim zaten bizim yönetim hemen ilk günde transfer bitirse. Daha 31 Ocaka kadar zamanimiz var nasil olsa.

Tomáš Ujfaluši takımın bir bölümünde çalışmalara katıldı

[video=youtube;JYkJUVYCrwc]https://www.youtube.com/watch?v=JYkJUVYCrwc[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt