Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Newcastle'da gösterdiği performansla İngiltere Premier Lig'de transferin bir numaraları ismi haline gelen Demba Ba takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sözleşmesindeki "7,5 milyon paund'a serbest kalır" maddesi bulunanan Senegalli yıldız için Chelsea sona yaklaştı.

Bu sabah Newcastle United, Chelsea'nin kendilerine 7,5 milyon paund teklif ettiğini ve Demba Ba'nın Londra ekibiyle görüşmelerine izin verdiğini duyurmuştu.

Fenerbahçe ile adı da geçen ve bu gelişmelerin ardından Chelsea'ye transferinin açıklaması an meselesi olan Demba Ba'nın, Mavililer tarafından formaları hazırlamaya başladı bile.

1985 doğumlu Demba Ba, bu sezon Siyah-beyazlı formayı 20 kez giydi ve tam 16 gole imza attı.

A_ny1ySCYAA8W-n.jpg

Sneijderi alabilsek takımın gücü yüzde 20 artar.

Kendini ispatlamamış adamlara 5-6 milyon eurolar vereceğimize bütün parayı Sneijdere basalım olsun bitsin.

Kaliteden şaşmayacaksın.

Bence CRIS yineden Galatasaray'da! :yenieek:

Serdar bede takip edemedim, Alpe Potuk motuk diyorla ya.. Hic isinamadim bu cocuga.[/QUOTE]

yıllarca konuşup alamadıklarımıza yazın bunu da

ganalılar ne çok seviyor pele demeyi iyi topçuya, bu ayewlerin babası abedi ayewin de lakabı peleymiş zamanında

Pele için fazla heveslenmeyin arkadaşlar bir menajer arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Malaga ile anlaşmak üzereymiş, olmazsa Championship'te bir takıma gidiyormuş %90, o tren kaçtı yani :o

ule millet transfer dönemi açılmadan transferi bırak formasını hazırlıyor..

biz transfer yapıcaz-oyuncu hazır olacak-forma hazırlayacaz filan 2 ay geçer...:lol:

Sneijder gelmez, stoper gelmez, Kerim Frei gelmez. Hic biri gelmez ben diyorum size.

Pele futbola geri mi dönmüş. Bize mi geliyormuş. Ne olmuş ne bitmiş. 5 dk yemek yemeye gittim olaylar olaylar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt