Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umarım stoper Douglas veya Dede'den biridir eğer anlaştıysak bir Brezilya'lı ile.2'si de tam aradığımız sertlikte isimler.

hakan kerim frei gelmez de-istemezük dee ne olurr???

hakan delikanlııı bizeee kerim firee gelmezzz deseneeeeeeeeee deseneeeeeeeeee

1

2

3

:trollface::lol:

O zaman Amrabata 8 normal :)

Hayir normal degil. Ikiside son derece yeteneksiz ve üstüne Amrabat 11 oynuyor. Nerde normal?

Amrabat hic bir üst düzey takimda 11 oynayamaz, 18'e bile zor girer. Ha, dogru unuttum, demek ki biz üst düzey degilmisiz.

Ünal Aysal: Hedef Avrupada ilk 10.

Re: Transfer Nöbeti

Iki diego gelsin stopper ve 10 numara olan ben yine raziyim.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Joe Cole > West Ham

Hayir normal degil. Ikiside son derece yeteneksiz ve üstüne Amrabat 11 oynuyor. Nerde normal?

Amrabat hic bir üst düzey takimda 11 oynayamaz, 18'e bile zor girer. Ha, dogru unuttum, demek ki biz üst düzey degilmisiz.

hele bi de Amrabatı kimden aldığımızı düşününce tüylerim diken diken oluyor.

hala transfer yok.

Yönetim İstifa

Pele şuan geleceğin en büyük yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor 2 sene sonra EPL'de başa oynayan takımlardan birinde izleriz. Birçok önemli scouting ekibinin radarında şuan adam.

Yönetim istifa!

10 numara” mevkii için oyuncu arayan Cim-Bom’un, Taffarel’in önerisi ve Fatih Terim’in onayıyla Atletico Minero’nun 20’lik starını gündemine aldığı ortaya çıktı. Ve Barnard için 13 Milyon İstiyor.

Ambrabata verdigimiz parayi bende fazla buuyorum ama devler liginde yaptigi o iki asist bile parasini cikardi,Ambrabat yeteneksiz degil,kendini gösterip göze girmek icin fazla telas yapiyor.

Re: Transfer Nöbeti

.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

süpersinn böyle devam ett..

fulhamın akıllı olduğunu ne zaman gördükki??

liverpool 1

fulham 2

ne oyuncu alırlar-ne satarlar. balon üstüne balonnler hepp..

Umarim gelir, cok isterim, ama demek ki sen Fulham'i takip etmiyorsun. Jol ve yöneticilerin aciklamalari bile yeter bunu bilmek icin. Gelmez bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt