Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Diego filan gelmez merak etmeyin.Amrabat'tan ağz yanan yönetim ve teknik ekip bu transferi de yaparsa artık denecek söz yok...

Ne alaka renktaşım ? 17 maçta mı yandı ağzı yönetimin? daha bir dur 4 senelik oyuncumuz amrabat bu kadar kolay bitirmeyin adamları. ki 8 milyona aldığın bir adamın ne yapmasını bekliyorsun bir anda sanki 50 milyona aldık adamı.

Ünal başkan transfer bütçemiz sınırsız falan diyor ama bizim bütçe ancak GSM operatörlerinin internet paketleri kadar sınırsızdır. Tahminimce bütçemiz toplamda 11 -12 M€'yu geçmez.

Peki minimum gereksinimler ne?

1- Riera defansta aksıyor. Balta bitik. Çağlar kayıp. Fatih hoca sezon başından beri sol bek istiyor.

2- Ujfalusi bu yaşta bu sakatlıktan sonra nasıl döner bilinmez. Semih ile Dany'nin yedeği yok.

3- İleride top tutamıyoruz. Bir 10 numara gerekiyor.

Eğer 3 transfer birden yapılacaksa ve asıl para 10 numara veya sol beke akacaksa, stoperin Semih ve Dany'e yedek olması beni rahatsız etmez. Bu mantıkla Diego Angelo'ya karşı değilim. Ancak baştan Diego'yu açıklayıp sonra diğer transferlerde yaya kalırsak iş sakata biner.

AMK'nin doğru yanlış haber yapmasını aldırmıyorum. Çünkü bizimkiler bile ne yapacağını bilmiyorlardır eminim.

Es-esli Diego olduğu çok açıktı. Üstelik Albayrak transfer görüşmesi yapıyor Es-es ile ve bunu duyanlar Alper diye düşünüyor. Alper'de açıklıyor ben görüşme yapmadım diye. Sonuç olarak, vizyon her zamanki gibi.

Amrabat olmasaydı emin olun gruplardan çıkardık..! Bu adam Kayserispor'dan geldi,hatta idmanlara bile çıkmadı.Fenerbahçeliler Krasic'e bu kadar sallamıyor az el insaf be arkadaşlar.

Ne alaka renktaşım ? 17 maçta mı yandı ağzı yönetimin? daha bir dur 4 senelik oyuncumuz amrabat bu kadar kolay bitirmeyin adamları. ki 8 milyona aldığın bir adamın ne yapmasını bekliyorsun bir anda sanki 50 milyona aldık adamı.

Kimseyi bitirdiğimiz yok zaten..Sadece bir transfer başarısızlığıdır Amrabat bu çok açık ve net..Umarım daha iyi olur ancak ben futbol zekası yönünde çok eksiklikleri olduğunu düşünüyorum ve bu saatten sonra da üstüne koyacağına inanmıyorum..

Biz zaten 50 milyonluk adam alamayız..Aldığımız en pahalı olan transferden de beklentim olması gayet doğal..

Neden yabancı transferler. Büyük oyuncular pahalı oyuncular söyleniyor ki.

Yönetimin böyle bir hedefi yok şuanda.

Kimseyi bitirdiğimiz yok zaten..Sadece bir transfer başarısızlığıdır Amrabat bu çok açık ve net..Umarım daha iyi olur ancak ben futbol zekası yönünde çok eksiklikleri olduğunu düşünüyorum ve bu saatten sonra da üstüne koyacağına inanmıyorum..

Biz zaten 50 milyonluk adam alamayız..Aldığımız en pahalı olan transferden de beklentim olması gayet doğal..

Tamam renktaşım herkesin bir beklentisi var doğrudur oda bonservisinin 8 olması değil kayseride izlediğimiz bildiğimiz bir adam olduğu için beklentimiz var.

Ki bence toparlıyacaktır amrabat. Geldiğinden beri katkısıda oldu bize. Transfer başarısızlığı olması içinde biraz daha zaman geçmesi lazım bence.

Tamam renktaşım herkesin bir beklentisi var doğrudur oda bonservisinin 8 olması değil kayseride izlediğimiz bildiğimiz bir adam olduğu için beklentimiz var.

Ki bence toparlıyacaktır amrabat. Geldiğinden beri katkısıda oldu bize. Transfer başarısızlığı olması içinde biraz daha zaman geçmesi lazım bence.

Umarım yanılırım daha iyi olur ve faydası dokunur..Sadece çok fazla umutlu değilim..Diego transferinde de bu riske girmeye gerek yok bağlarsak..Bize daha garanti adamlar lazım bu geçiş döneminde artık..

Hala Amrabat'dan kazık yedik diyenler var !!!

Amrabat çalım atayım mı atmayayım mı ps vereyim mi vermeyeyim mi kenara bakar Fatih Hocadan korkarak... bunları hoca da görüyor..

Üstündeki korkuyu attığında görürüm ben buraları..

Devre arası uçmaya gerek yok : Kerim Frei ve Carlinhos yeter de artar..

fotomaç robben yazmış vay anasını :asd:

Amk'nin brezilyalı stoperi kimmiş? Gazeteyi alan okuyan oldu mu?

Amrabat çalım atayım mı atmayayım mı ps vereyim mi vermeyeyim mi kenara bakar Fatih Hocadan korkarak... bunları hoca da görüyor..

lol

Es es'li diego yu falan alırlarsa hocanın bir bildiği vardır laflarına katılmam ağır küfür ederim..

Galatasaray'ı Adnan's yeterince aşağıya çektiler..

Daha CRİS saçmalığı yetmemiş gibi taraftara küfür edercesine ne diegosu ?

amrabatta ben sıkıntı duymuyorum daha da ıyı olacaktır kesınlıkle bır manu bır sıkebahce macları ortada cok ıyı futbol oynmıstı gecen sezon rıera ne durumdaydı bu sezon herkes takdır edıyor amrabattada aynısı olacaktır zamanla adamın saanssızlıgı bır turlu takımla kamp yapamıyor ...

su melonun hala tatıl yapması da cok manıdar adamın umrunda degıl yabancı oyunculara bu kadar kıymet ıtıbar ovgu ve pohpoh yapılmamalı yapılırsa adamlar ben neymısım dıyor aklınca ...

İyi de yönetici futbolcu tanımak zorunda değil ki. Abramoviç de futboldan anlamıyo mesela. Sorun yöneticiye "aha ben bu topçuyu istiyorum" diyende. Transferi Albayrak yapmıyor, hoca istiyor, Albayrak görüşüyor.

Kesinlikle katılmıyorum.Futbol şube sorumlusu sana ne ifade ediyor.Bizim şu an ki sistemde bizim başımızdaki şube sorumluları futbolu bilmek zorunda ,avrupa ve hatta dünya piyasasını bilmek zorunda,bireysel anlamda teknik,fiziksel ve mental anlamda oyuncu analızi yapabilmek zorunda.Ama bizim başımızdaki Ali Dürüst ve Albayrak sadece ve sadece reklamın kralını yapıyorlar.Orada egolarını tatmin etmekten başka hiçbir halt yedikleri yok.

Futbol zekasından olabilir mi bu acaba??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt