Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En az 3 transfer olucak bence Sol bek stoper ofansif ortasaha

Ve bu transferler olduktan sonra 1.Forvetimiz burak olur.

Fener macında nasıl duruma göre tek forvete döndüysek hoca bu transfer döneminde alternatif planlar yapabilmek icin takımı genişletmek istiyor ama bu genişleme kaliteli olacaktır

Ofansif orta saha'ya transfer olacagını zannetmiyorum.

Hoca kafasında belirli bir şablon cizmiş. Fatih Terim'in her zamanki şablonu böyledir. Başı dik gider.

Kaka Snijder v.b futbolcular ocak ayı transferi olamaz olmamalıda.

ana diego muymuş.. yok artık :/

Galatasaray eğer kendine uygun, takıma katkı sağlayacak, olması gereken bir oyuncu varsa, onu transfer etmek için uğraşacaktır. Ben henüz sayın başkanla bu konuda oturup konuşamadım ama bu maçtan sonra konuşacağız. Yapmış olmak için transfer yapmayız. Transfer yaparken kulübe çok fazla zarar vermesini de istemeyiz bu transferin."

Trabzonspor maçından sonra hocanın söyledikleri.Bundan yola çıkarsak. Sadece Gökhan Süzen hayırlı olsun diyebiliriz. BJK şimdi Özgür Çek'in peşine düşer.

Ofansif orta saha'ya transfer olacagını zannetmiyorum.

Hoca kafasında belirli bir şablon cizmiş. Fatih Terim'in her zamanki şablonu böyledir. Başı dik gider.

Kaka Snijder v.b futbolcular ocak ayı transferi olamaz olmamalıda.

[video=youtube;zir72k70sl4]https://www.youtube.com/watch?v=zir72k70sl4[/video]

Hocanın transfer ipucları bence burda gizli oyun ici müdahale bazen oyuncu degiştirmeden oyun ici müdahale işte püf nokta orası o yuzden takviye istiyor

Bir yerde Robben haberleri geçmiş. Akıl var mantık var Robben gelir mi hiç

O kadar ince eliyoruz ki sonunda eliyecek bişey kalmıyor mundar ediyoruz transferi :D

[video=youtube;zir72k70sl4]https://www.youtube.com/watch?v=zir72k70sl4[/video]

Hocanın transfer ipucları bence burda gizli oyun ici müdahale bazen oyuncu degiştirmeden oyun ici müdahale işte püf nokta orası o yuzden takviye istiyor

Bir futbolcu tek başına oyunu degiştiremez. O yüzden iş yapabilcek futbolcular lazım. Önemli olan isim almamak lazım.

Ananı avradını fena halde dejavu yasadım suan:o uff kendimi bi tuhaf hissettim

Genclerden 4 transfer haberi en basa cıkınca ben bu anı sanki yasamıstım dedim kendi kendime biri roben mesajı yazıcaktı dedim bi baktım efehan robben mesajı yazmıs:o bu dejavunun sonunda diegoyu alıoduk ve elimizde patlıodu:o

Genclerden 4 transfer haberi en basa cıkınca ben bu anı sanki yasamıstım dedim kendi kendime biri roben mesajı yazıcaktı dedim bi baktım efehan robben mesajı yazmıs:o bu dejavunun sonunda diegoyu alıoduk ve elimizde patlıodu:o

Diego derken forvet arkası olandır inşallah :D

haberee bakin kendim bizzat duydum (rai1) spor haberleri drogba milan yada juventusa gelmek istiyormus :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt