Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nuri dortmund harici başka hiçbir takımda başarılı olamaz hiç istemiyorum beğenmiyorum nuri nin futbolunu

LigTv'deki Futbol Gündemi Tayfun Bayındır :

- Q7'ye karşılık Yekta söz konusu olamaz demiş Terim kendisine.

- Halil Ünal: Şuan Alper Potuk'u isteyen varsa 10m€ getirsin demiş.

10 az aga ardanın 13 ettiği yerde alper 20 m € falan eder

LigTv'deki Futbol Gündemi Tayfun Bayındır :

- Q7'ye karşılık Yekta söz konusu olamaz demiş Terim kendisine.

- Halil Ünal: Şuan Alper Potuk'u isteyen varsa 10m€ getirsin demiş.

Böyle karaktersiz, satilik kulüplere milyon eurolar veriyoruz elde var sifir sonra. Bu fiyatlarda türkiye'den oyuncu alamazsin arkadas.

Yohann Cabaye 5 milyon bonservisle gitti, bizim Alper denen öküzün fiyatini 10 milyon olarak belirlemisler. 2.5 milyon anca eder o mal.

Böyle karaktersiz, satilik kulüplere milyon eurolar veriyoruz elde var sifir sonra. Bu fiyatlarda türkiye'den oyuncu alamazsin arkadas.

Yohann Cabaye 5 milyon bonservisle gitti, bizim Alper denen öküzün fiyatini 10 milyon olarak belirlemisler. 2.5 milyon anca eder o mal.

2.5 ancak yani bu adam ne yapmışta 10m€ orasını çok merak ediyorum ve sormak istiyorum başkanlarına ne yaptıdada 10m€??

2.5 ancak yani bu adam ne yapmışta 10m€ orasını çok merak ediyorum ve sormak istiyorum başkanlarına ne yaptıdada 10m€??

Vallahi bilmiyorum Türkiye'nin gol kralini, en iyi forvetini biz 5 milyona aldik, bunlar kiytirik bir oyuncusuna 10 milyon istiyor. Serdar Aziz'e de yüzde yüz talibiz, sen gör bak en az 8 milyon isterler onun icin.

Nuri + Serdar Tasci paketi bile daha ucuza gelir bu ikisine göre. Kendini ne zannediyorlarsa..

nuru'nın kaynagı ne ki yada nerede oynatıcaz onu :o

Nuri icin Inter Real ile gorusme yapacak

Llorente Juve ile anlasti

son dakika: Pato Corinthians ta

Ozgur Cek serbest

Demba Ba Chelsea ile 3.5 yillik kontrat konusundu el sikisti

Fabio Coentrao satilik listesinde

Vallahi bilmiyorum Türkiye'nin gol kralini, en iyi forvetini biz 5 milyona aldik, bunlar kiytirik bir oyuncusuna 10 milyon istiyor. Serdar Aziz'e de yüzde yüz talibiz, sen gör bak en az 8 milyon isterler onun icin.

Nuri + Serdar Tasci paketi bile daha ucuza gelir bu ikisine göre. Kendini ne zannediyorlarsa..

Kerim Frei + Serdar Taşçı paketi yapalım ortayada başka adam buluruz Alper yerine 10m€ ne demek ya

Bu Alper 'i bir ben mi beğenmiyorum hangi kafayla 10 milyon istenir buna.Hani bazen deriz ya yoklukta gideri var diye.Alperin 10 milyonluk gideri olduğu yokluk yoktur sanırım.

sen yiğit denen futbolcumu artist mi, koşucu mu ne idüğü belirsiz adama 2,5 verirsen, kayseride bikaç büyük maçta parlamış psv gibi bir takımdan kayseriye 1m euroya gelmiş adama 8,6m euro sayarsan, türk topçu kıtlığında azıcık parlayan adama 10m euro istenmesinede kızmayacaksın malesef. bu sıkıntıyı kendi kendimize yaratıyoruz

10 milyon demek ben istediğiniz fiyata satmam.

Verin 5 milyon üstü satıyım. Yoksa akıl hastanesini yatırsınlar adamı.

sen yiğit denen futbolcumu artist mi, koşucu mu ne idüğü belirsiz adama 2,5 verirsen, kayseride bikaç büyük maçta parlamış psv gibi bir takımdan kayseriye 1m euroya gelmiş adama 8,6m euro sayarsan, türk topçu kıtlığında azıcık parlayan adama 10m euro istenmesinede kızmayacaksın malesef. bu sıkıntıyı kendi kendimize yaratıyoruz

yabanci siniri yuzunden. o olmayinca rahatlayacagiz da

Nuri icin Inter Real ile gorusme yapacak

Llorente Juve ile anlasti

son dakika: Pato Corinthians ta

Ozgur Cek serbest

Demba Ba Chelsea ile 3.5 yillik kontrat konusundu el sikisti

Fabio Coentrao satilik listesinde

keske coentrao biraz ucuz olsa da biz alabilsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt