Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Chelsea ve City ilgileniyormuş Coentrao ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon demek ben istediğiniz fiyata satmam.
Verin 5 milyon üstü satıyım. Yoksa akıl hastanesini yatırsınlar adamı.
Al işte sana sol bek.
Bu Alper 'i bir ben mi beğenmiyorum hangi kafayla 10 milyon istenir buna.Hani bazen deriz ya yoklukta gideri var diye.Alperin 10 milyonluk gideri olduğu yokluk yoktur sanırım.

Fener'e tam 5m€ ya satmadılarmı ??
Alperle anlaşamadı fener sonra fenere 5 bize 15mi noluyor şike kardeşliğimi buda ?
Özgür çek beleş alınabilecek bi oyunca bence hakan ve çağlar'dan iyidir ne dersiniz tabiki yedek olarak düşünüyorum.
Şimdi daha ön planda ama. Bu sezon daha formda...
keske coentrao biraz ucuz olsa da biz alabilsek.
Kimse 20 falan vermez Coentrao'ya.
Özgür çek beleş alınabilecek bi oyunca bence hakan ve çağlar'dan iyidir ne dersiniz tabiki yedek olarak düşünüyorum.
Coentrao profesyonel olmadigi icin satiliyor, Mourinho takimdan gitsin talimati verdi dun, gec gelmis yine antremana,
oyle adamdan hayir gelmez zaten
Gökhan Süzen dururken sikecilerden kovulmus, Hasan Ali'nin yedegi bile olamamis bir adami neden alalim? Caglar + 500 bin euro'ya Belediye hemen atlar.
bi Q7 değil F.Terim adam eder![]()
Eskisehir'i seneye görün siz, kapimizda yatarlar 3 milyon + dandik bir adama tav olurlar, merak etmeyin siz. burnu sürtsün biraz rezillerin. satamayacklarini anladiklari anda bir telefonla halledilir..