Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu an için ligi bilen iyi bi yabancı defans yok

kardeş senin dedigin diego eskişehirli diegomu:D ulan bende diego ribas sandım. şu ligi tanıyor lafını en son amrabata diyorlardı. bizim ligde degişik bişeymi oynuyorlar diye merak ediyorum:asd:

cok kolay

gurbetci stoper

yabanci 10 numara

yabanci kanat oyuncusu

gurbeti ofansif kanat

devre arasi bunlar yeter

Serdar Taşçı, Carlinhos, Alper, Kerim

kardeş senin dedigin diego eskişehirli diegomu:D ulan bende diego ribas sandım. şu ligi tanıyor lafını en son amrabata diyorlardı. bizim ligde degişik bişeymi oynuyorlar diye merak ediyorum:asd:

Hee es es li diego dedim :D Ama senin dediğin diegoda olur sorun yok :D

Benim gönlümden geçenler bunlar inşallah yaparız gerekli transferler bunlar

dünyada kaç kulup vardır acaba devre arası 5-6 transfer yapan renktaş.. gönlümüzden neler geçmiyorda böyle beklenti içine girip sonra yönetime sövmeyelim

Fark ettiysen yabancı dedim , benim aklıma gelmiyo yabancı iyi bi defans yabancı senin geliyomu bu ligi bilen ?

yapma renktaş sanki ligimiz premier lig.Hepimiz izliyoruz maçları iyi bir savunma oyuncusu isen bu lig çok kolay gelmeli.Hele hele büyük takımlarda oynuyorsan.

dünyada kaç kulup vardır acaba devre arası 5-6 transfer yapan renktaş.. gönlümüzden neler geçmiyorda böyle beklenti içine girip sonra yönetime sövmeyelim

Yok renkdaş ben yönetime sövmem ellerinden geleni yapıcaklarına eminim , olmazsada olmaz ben beklenti içine girmiyorum sadece gönlümden geçenler bunlar . Eğer bu transferleri yaparsak ligde açık ara götürürüz , şl de schalkeyi geçeriz öyle düşünüyorum :)

chelsea var 4-5 transfer yapacaklar devre arasi :D

EsEsli Diego gelior mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt