Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben istemiyor oyuncu kiralik

Acaba diyorum welbeck'i ne kdr'a verir manchester :ka23:

Allah aşkına .zerate ne yapmış Lazio'da.sıradan transfer

Çok iyi oyuncu.. Dana gibi sığır gibi :)

Topa vurduğunda insanlığını yitiren cinsten ..

Aslında tam aradığımız oyuncu hocam. Ama gel gör ki bonservisi çok fazla. Manchesteri güldüren kaderine lanet olsun :sad007:

Fener bir kıpırdansa bizim uyuz yönetimimiz de kıpırdayacak..

Beyler Diego cok dogru tercih olur stoper mevkisi icin. Ligi taniyor ve bu kendisine ve yetenegine 20%+ güc ve yetenek katiyor. Ben isterim acikcasi, zaten Ünal Aysal stoper'e lider ariyoruz demisti. Diego tam bir lider.

Beyler Diego cok dogru tercih olur stoper mevkisi icin. Ligi taniyor ve bu kendisine ve yetenegine 20%+ güc ve yetenek katiyor. Ben isterim acikcasi, zaten Ünal Aysal stoper'e lider ariyoruz demisti. Diego tam bir lider.

Teknik olabilir ancak çok ağır bir adam Diego..

Bize anamızın ligini değil Şampiyonlar ligini tanıyan adam gerek..Zaten Dany idare ediyor ve edecektir ki Diego gelse bile Dany derim ben..

Diego defansı çekip çevirebilir tam bir lider tam bir şef..

Batalla'da bizim yeni Hagimiz olur...

Solbeke paraya ihtiyacı olan bjk'den uğur boral mükemmel bir hamle olur..

Kaleye Muslera'yı satıp yükselen formu ile dikkat çeken Orkun Uşak'ı alalım..

Devre arasında bu hamleler bizi uçurur...

bence devre arasında transfer yapmaya gerek yok, zaten gelicek oyuncu robbende olsa sola en iyi solbekide getirsen en fazla çeyrek final görururuz. bu kadro ligte gene uzaka ara şanpiyon olur ben başkanın yerinde olsam transfer yapmam ben devre arasında gelip katkı yapan bir oyuncu daha görmedim geçen sene necati haricinde

senede 2 gol atan bi adam zarate. topla çok oynayan bencil bi futbolcu. aklıyla becerisini bi araya getiremeyenlerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt