Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Teknik olabilir ancak çok ağır bir adam Diego..

Bize anamızın ligini değil Şampiyonlar ligini tanıyan adam gerek..Zaten Dany idare ediyor ve edecektir ki Diego gelse bile Dany derim ben..

Diego Es-Es te oynadigi icin kücük görünüyor. Büyük takimlarda olsa cikis yakalamisti. CL'de oynar, yani o seviyede. ben biraz stil olarak Pique'ye benzetiyorum. Onun kalitesinde olmasada cok yakin ona. Genoa'ya gitmisti, ama orda hemen satildi. Nedeni cok kolay, Diego etrafinda vasat oyuncular ile oynayamiyor. Adam kalite resmen. Defigim gibi tam bir LIDER. Fizigi de cok iyi, bak bu cok önemlidier.

Kap 1 dakika içinde kapanacak. Bugün de yalan oldu. Ama diego'yu yalanlamadılar. O hayırlı olsun.

squillaci nasıl olur ayrılacağını açıklamış?

Diego defansı çekip çevirebilir tam bir lider tam bir şef..

Batalla'da bizim yeni Hagimiz olur...

Solbeke paraya ihtiyacı olan bjk'den uğur boral mükemmel bir hamle olur..

Kaleye Muslera'yı satıp yükselen formu ile dikkat çeken Orkun Uşak'ı alalım..

Devre arasında bu hamleler bizi uçurur...

Batalla aradigimiz adammi bilmiyorum ama Cernat iyi olabilir aslinda.

[h=5]Spor Gündemi

[/h][h=5]Semih Şentürk'ün Bonservis Fiyatı 9.9 Milyon € olarak belirlendi.

[/h]

Diego Es-Es te oynadigi icin kücük görünüyor. Büyük takimlarda olsa cikis yakalamisti. CL'de oynar, yani o seviyede. ben biraz stil olarak Pique'ye benzetiyorum. Onun kalitesinde olmasada cok yakin ona. Genoa'ya gitmisti, ama orda hemen satildi. Nedeni cok kolay, Diego etrafinda vasat oyuncular ile oynayamiyor. Adam kalite resmen. Defigim gibi tam bir LIDER. Fizigi de cok iyi, bak bu cok önemlidier.

Hakan ironi yaptığını temenni ediyorum..:o

diegonun servetten bir farkı yok çok ağır ve hantal

Gerekirse Diego son dakikalarda forvetè de gecebilir. Cok gol atiyor, skorer, cok önemli yani. Servet'i biz harcadik, adama teknigi yok dedik, bakin nasil slalo yapti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt