Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Daha çok erken karamsar olmak için ancak yönetim güven vermiyor gerçekten..

ya dostum samp liginde oldugumuz sene,üstelik gruptan cıkmısın yani,bas parayı al,simdi almıcanda ne zaman alacan,fener basıyor parayı ne olursa olsun istedigi topcuyu alıyor,bizim bu gücümüz varken biz niye bi topcuya,kaliteli bi topcuya 10 milyon basmıyoruz,10 milyona 3 sıradan topcu alacagımıza neden bir tane adam gibi topcu almıyoruz ya,yıllardır neden böyle yani ha neden?

ya dostum samp liginde oldugumuz sene,üstelik gruptan cıkmısın yani,bas parayı al,simdi almıcanda ne zaman alacan,fener basıyor parayı ne olursa olsun istedigi topcuyu alıyor,bizim bu gücümüz varken biz niye bi topcuya,kaliteli bi topcuya 10 milyon basmıyoruz,10 milyona 3 sıradan topcu alacagımıza neden bir tane adam gibi topcu almıyoruz ya,yıllardır neden böyle yani ha neden?

Sezon başında neden fazla para harcadık transfer için ?

Çünkü CL'de bu parayı çıkartabileceğimizi düşündük ve başardık.

Ben öyle basacak bir paramız olduğuna inanmıyorum açıkçası.

chelseda cech sakatlanmış 3 hafta yokmuş yarın bizim basın muslerayı transfer eder chelseye

Sezon başında neden fazla para harcadık transfer için ?

Çünkü CL'de bu parayı çıkartabileceğimizi düşündük ve başardık.

Ben öyle basacak bir paramız olduğuna inanmıyorum açıkçası.

abi istedigimiz tocuyu alırız ya,emin ol alırız,vizyon meselesi,valla bak

Muhtemelen dışarıdan Hocanın işine çok karışılıyor bana göre ve bu da çıkmaza sokuyor işleri.

Dediklerinin hepsi doğru ancak bir yerde sıkıntı var..Bana kalırsa Hoca çıksın konuşsun zamanı gelince yoksa çok yıpranıyor gerçekten..

nası yok ya,nası yok para,nereye gitti para sene basında,amrabata verilen para,buraka verilen para,baska var mı ciddi para harcadıgımız transfer,sen tarihinin kombine rekorunu kırıyosun,samp liginden oluk oluk para kaldırıyosun,nası paramız olmaz yani bizim
futbolcu maaşları yılda 30-40 milyon euro vardır

Ama şimdi bizim kadro gruptan çıktığına göre boş değil. Schalke'yi de eleriz

yada bu sene hedefimiz gruptan çıkmaktı.Bu kadar yeter, transfere boşuna para harcamayalım mantığı vardır bazı kişilerde.

[video=youtube;nXyqFZ_fghI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nXyqFZ_fghI#![/video]

Boateng e irkci tezahuratlar sonrasi topu taraftara sisirip maci terkettiler takim olarak, hazirlik macinda pro patria ya karsi

yada bu sene hedefimiz gruptan çıkmaktı.Bu kadar yeter, transfere boşuna para harcamayalım mantığı vardır bazı kişilerde.

valla hoca ve yönetimde böle düsünüyosa sıştık bence

yada bu sene hedefimiz gruptan çıkmaktı.Bu kadar yeter, transfere boşuna para harcamayalım mantığı vardır bazı kişilerde.[/QUOTE]

Bu nokta önemli yönetimde bulunan Liseliler bana göre muhalefet oluyorlar..

Hoca da mecburen istediği transferleri yapamıyor...

sene basında dany yerine diego alınsaydı bisi demezdim ama simdi alınırsa neler derim neler

boateng ırkçılıktan bıkmış , gelir mi ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt