Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ispanya, Ingiltere, Italya, Hollanda veya Almanya'da Sampiyonlar Liginde olmayan takimlarin hemen hemen istenilen her oyuncusunu getirebilirsin suan. Vizyon meselesi tabi. Faruk baskani digerlerinden ayiran buydu. O donem Hagi olmasa Laudrup'u getirecekti.

This Is Anfield ‏@thisisanfield

Galatasaray are the latest side reported to be interested in Nuri Sahin. Seems likely to leave Liverpool this month.

Yarim sezonluk bir Nuri bize yaramaz. Bir takima alismasi cok uzun zaman aliyor ve o takimin sistemi icinde kendini vareden bir oyuncu. Bu yuzden ne milli takimda, ne Real'de, ne de kotu bir Liverpool'da tutunamadi. Suan bizde de tutunamaz, mumkunati yok. Ama uzun dusunurse iki tarafta gayette iyi olur.

S.a renktdaslar.

Nir akradas yazmis burda daha önce liseciler transfer olayinda karisiyor diye. bir tarafadan haksizda degil. direk karismiyorsa bile onlarin adami bülent tulunun tarnsfer listesi karisiyordur. bu es es deki diego mesela 100 de 100 onun adamidir ayni cris de zaparata larada oldugu gibi. Hocanin listesindeki isimler cok daha kliteli isimlerdir ki tabikide onunlada ugrasiliyordur ama transfer son günlerine kadar bir sonuc cikmadigi zaman devreye isde bülent tulunun adami girer cris gibi en son örnek. bu digeoda bir son dk transfer adami ola bilir . bu benim tahminim sadece bu konuda :D

Nuri'yi severim saçlarımı onun gibi yapmıstım apaçi demislerdi :troll:

Terim: "Şu çok önemli; transfer yaparken makul ölçülerde birşeyler yapmak istiyoruz. Yoksa bize yararı değil zararı olur."

https://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/terimin-transfer-icin-tek-sartiSXHBQ308460SXQ

Lisecilerle falan alakasi yok, Terim ucuz etten yahni yapmak istiyor. Yonetim de dunden razi zaten.

SON DAKIKA:

Ünal Aysal 21 gün Hak Mahrumiyeti Cezasi verdi....

SON DAKİKA: PFDK, Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'a 21, Sadri Şener'e de 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

:mad:

Beyler...

Transfer bitmis,Transferler yok....:(

ünal aysal niye verildi. adnan öztürk olsa anlarımda..

Stuttgart Serdar icin 7 milyon istemis. Biz 4 vermisiz.

beylerr hopaaaaaaa

1 ay lık eziyet gece 00:01 itibari ile başlıyorr...

hadı biakalım göreyim benim aslanlarımı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt