Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=5]PFDK, Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'a 21'er gün, Sadri Şener'e ise 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.[/h]

Transfer Nöbeti

Her takimda boyle degildir ama genellikle Transfer isi zaman ve kaynak ayiran yoneticilerin bu zaman ve kaynagi geri alma aracidir.

Bu yuzden herkes karisir, herkes transferden sorumlu olmak ister.

Bizde umarim boyle degildir. Cunku gercekten de tam bir esikte oldugumuzu dusunuyorum.

Dogru transferlerle bu sezon level atlayabiliriz.

Beşiktaş maçına yetişir :asd: Gerçi pek gelmiyor da

son dakika:

f.orman: bana niye ceza vermiyorlar. dilenci gibi yalavarakmı ille, stad isteriz vermezler-gazetede başlık olalım çıkartmazlar-futbolcu isterim paranız yok derler.. bıktımmmmmmm vallah. bütün başkanlara ceza var bana yokk.. ühühühü

:eek:

S.Tasçı'yı alırsak gerçekten güzel bi iskelet olur yerli olarak

Semih-Serdar-Selçuk-Hamit-Burak

S.Tasçı'yı alırsak gerçekten güzel bi iskelet olur yerli olarak

Semih-Serdar-Selçuk-Hamit-Burak

yaz sezonu da inler/nuri'yi alabilirsek hamiti de silebiliriz, sag tarafa adam gibi bir kanat oyuncusu iyidir.

hamiti begenmiyorum ben.

Serdar tasciya 7. Milyona veriyorlarsa düsünmeye gerek yok.

Trabzonspor, Galatasaray’da kiralık oynayan eski oyuncusu Umut Bulut'u geri almak için bonservisini elinde bulunduran Fransız ekibi Toulouse’la görüştü.

G.Saray’a birçok oyuncusunu kaptıran Trabzonspor, Umut Bulut’un transferi için harekete geçti.

Haberturk'un iddiasına göre, daha önce 2006-2011 sezonlarında Bordo-Mavili formayı giyen golcü futbolcusunu Fransa’nın Toulouse takımına satan Karadeniz ekibi, Cimbom’un Umut’u sezon başında kiralamasıyla sarsılmıştı. Burak, Engin, Selçuk ve Ceyhun gibi isimlerin transferi nedeniyle de Sarı-Kırmızılı takımla arası iyice açık olan Fırtına’da yöneticiler, Umut için Fransızlar ile bir görüşme gerçekleştirdi. Toulouse’lu yetkililerin, “Satın alma hakkı G.Saray kulübündedir” cevabıya Bordo-Mavililer geri adım attı.

VAZGEÇMEK YOK

Ancak Fransızlar’ın istediği 3 milyon 250 bin Euro’luk miktarı G.Saray’ın ödeye yanaşmadığının ve indirim beklediğinin ortaya çıkmasının ardından Bordo-Mavili yöneticiler yeniden harekete geçti. Trabzonspor cephesi, Toulousle’lu yetkililere "Biz oyuncumuzu geri almayı çok istiyoruz. 3 milyon 250 bin Euro’yu derhal veririz" şeklinde teklif sundu. Karadeniz ekibinin bu transfer için her türlü fedakarlığı yapacağı belirtilirken, Umut transferi ile G.Saray’a gol atılmak istendiği ifade edildi.

Başkan dediğin bizim başkan gibi olur

Avrupa daki takımların başkanı gibi.

Göz önünde olan futbolcular ve teknik direktördür.

Başkan perde arkasındadır.

Allahin izniyle bu Schalke'yi eleyip Almanlari mal gibi görmek istiyorum. Adamlar bizi cok kücümsüyor falan. Uyuz oluyorum heriflere..

Anelka ve Drogba serbest.

Drogba...

Drogba

Drogba

:D

Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol

Inter, Lazio'nun 36 yaşındaki İtalyan forveti Tommaso Rocchi'yi kadrosuna kattı.

A_skCgGCQAE3hFP.jpg

36 yaşında forvet biz alsak ouuuuuuuuuvv
0.jpg

ben drogbaya hayır demem açıkçası. ister tek forvet oynat, ister burakla çift, nası oynatırsan oynat, dağıtır ortalığı. yap 1,5 senelik kontrat ver senelik 5m euro gelirmi gelir yani. eboue faktörüde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt