Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İçime SerdarT. ve Frei'nın aynı anda resmi sitede açıklanacağı doğuyor. :uyy:

Muslera'yı satıp, Hakan Arıkan'ı alalım. Hem kontenjan açarız, hem de Antalyaspor'da çok iyi bu sezon.

Eboue'yi gönderip, Sabri'yi oraya tekrar monte etmeliyiz. Kontenjan açılır, hem de içimizden, altyapıdan bir adam oynar. Yedek olarak ise Uğur Uçar'ı geri alabiliriz, kar bile ederiz bu sistemden.

Diego değil de, Yalçın Ayhan'ı alalım kontenjan açısından yararlı olur. Hem yıllardır Türkiye Ligi'nin havasını solumuş, ezberlemiş bir adam. Üstelik daha önce de bizim takımda oynamıştı, daha iyisini bulamayız şuan. Ayrıca agresif bir yapısı var sahada, liderlik özelliği iyi.

Sol beke Özgür Çek'i alalım hazır Fenerbahçe göndermişken. Bu bir fırsat transferidir, kaçırmamak lazım.

Melo sezon sonu alınmamalı, yerine Hürriyet'i almalıyız. Yine aynı şekilde parçalayıcı bir futbolcu ve kontenjanı açarız. Hem kaprisli değil, hem Instagram'da saçma fotolar paylaşmıyor, hem tatil yapmıyor hem de ucuz.

Sol açık için Ahmet İlhan Özek'i düşünüyorum, bu çocuk tam bir cevher. Karabükspor gibi takımlarda sürüneceğine bize gelmeli, önü açık.

Ve tabi 10 numaramız olmalı bir de, o kadar kontenjan açtık, bir yabancı şart oldu artık. Bu 10 numara Cernat olmalı kesinlikle. Aksini iddia edenle futbol tartışmam. Hagi'den sonra aradığımız dinamo o olacak.

Muslera'yı satıp, Hakan Arıkan'ı alalım. Hem kontenjan açarız, hem de Antalyaspor'da çok iyi bu sezon.

Eboue'yi gönderip, Sabri'yi oraya tekrar monte etmeliyiz. Kontenjan açılır, hem de içimizden, altyapıdan bir adam oynar. Yedek olarak ise Uğur Uçar'ı geri alabiliriz, kar bile ederiz bu sistemden.

Diego değil de, Yalçın Ayhan'ı alalım kontenjan açısından yararlı olur. Hem yıllardır Türkiye Ligi'nin havasını solumuş, ezberlemiş bir adam. Üstelik daha önce de bizim takımda oynamıştı, daha iyisini bulamayız şuan. Ayrıca agresif bir yapısı var sahada, liderlik özelliği iyi.

Sol beke Özgür Çek'i alalım hazır Fenerbahçe göndermişken. Bu bir fırsat transferidir, kaçırmamak lazım.

Melo sezon sonu alınmamalı, yerine Hürriyet'i almalıyız. Yine aynı şekilde parçalayıcı bir futbolcu ve kontenjanı açarız. Hem kaprisli değil, hem Instagram'da saçma fotolar paylaşmıyor, hem tatil yapmıyor hem de ucuz.

Sol açık için Ahmet İlhan Özek'i düşünüyorum, bu çocuk tam bir cevher. Karabükspor gibi takımlarda sürüneceğine bize gelmeli, önü açık.

Ve tabi 10 numaramız olmalı bir de, o kadar kontenjan açtık, bir yabancı şart oldu artık. Bu 10 numara Cernat olmalı kesinlikle. Aksini iddia edenle futbol tartışmam. Hagi'den sonra aradığımız dinamo o olacak.

bu arkadaş ne içtiyse aynısından istiyorum! :)

Transferde yönetim ve Fatih hocanın rolü %50-50 bence. Başarılı transferde de başarısızda da.

nuri sahin muri sahin demissiniz arkadaslar GELIYORMU

Ben de yönetime kızıyorum yeri geldiğinde ama bu kadar da dalga geçilmez..Gerçi benim kızdığım konular transfer değil..

45 haftadır sanırsam ligde lideriz, uzun bir aradan sonra Cl'de 2.tur gördük..Evet hocanın payı büyük ama şu durumda yönetimin de payı var ,unutmayalım..

Başkan dediğin bizim başkan gibi olur

Avrupa daki takımların başkanı gibi.

Göz önünde olan futbolcular ve teknik direktördür.

Başkan perde arkasındadır.

İroni yapıyorsundur inşallah maşallah bizim başkanın çıkmadığı kanal kalmadı her hafta ayrı bir gazetede demeci var

Öyle istifadan döndürmelerle başarı gelmez arkadaşım. Geçen sene şampiyon olduk bu sene ligde 1. gidiyoruz ve son 16 dayız. Aklı başka yerde olan bir adam bunları başaramaz.

Geçen seneden bu yana 4 kere istifa düşündü Terim. Her seferinde garibim Abdurrahim Albayrak sayesinde vazgeçirildi, hep telefon açıldı ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt