Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aşağıda turuncu renk çoğalmaya başladı, birazdan olay olacak demek ki.

Kırmızı ile yazılanlar sözleşmesi sona erecekler.. Başka :confused:

Türk Fatih Terim göre Sporx, Frank de Boer ile Galatasaray teknik direktörü, Siem de Jong bir olası transferi hakkında çağırdı.Medyaya göre, istekli Türk kulübü Ajax kaptanı için 7.5 milyon uzandı.

Galatasaray için profesyonel olarak oynadı De Boer, ancak Ajax De Jong için sekiz milyon euro asgari alacak belirtti olurdu. Ajax ile çalışan oyuncunun sözleşmesi ortalarından 2015 yılına kadar devam eder.

Ayrıca Tottenham ve Everton De Jong göre sitenin ilgi var. 26 resmi maçta, bu sezon da orta saha cum forvet onbir gol.

Neymar, Bernard için; bazı özellikleri benden daha iyi bunu kabul ederim açıklaması yapmıs.

Bu dogruysa bu adam harbiden Brezilya'da deger goren bir genc demektir

Aklıma Ertem Şener'in "Ronaldo, Arda'yı marke ediyor; gurur duydum." lafı geldi.

Amk'in bahsettigi brezilyali stoper kimmiş... ?

''serdar aziz ve batalla'yı kesinlikle satmayı düşünmüyoruz, aklımızın ucundan bile geçmiyor. 'kulübü tatmin edici rakam olursa' denir ya, o şekilde bile düşünmüyoruz. faydalandığımız oyuncuları satmayı düşünmüyoruz.'

ertuğrul sağlam

Amk'in bahsettigi brezilyali stoper kimmiş... ?

boş bi isim vermişler her zamanki gibi.her yol serdar taşçı ya da iyi bi yabancı stopere çıkıyo. ali dürüst bile şampiyonlar ligine yakışacak oyuncular diyosa umutlu olun.

kesin cris kafaya saç ektirir geri alırlar demedi demeyin, :lol: bşrazda yanar orda kararır...

Olm Douglas Costa yı satmazlarda diyelimki satmaya kalksalar en az 20 çekerler

Offf, Soner, ben Douglas ve Coutinho'yu gercekten alabiliriz diye mi önerdim? Laf olsun diye ve unutmadan : Amrabat gibi yeteneksiz kanat oyuncularindan gercekten biktim ya, söyle yardiran kanat istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt