Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Offf, Soner, ben Douglas ve Coutinho'yu gercekten alabiliriz diye mi önerdim? Laf olsun diye ve unutmadan : Amrabat gibi yeteneksiz kanat oyuncularindan gercekten biktim ya, söyle yardiran kanat istiyorum.

Amrabat'a söyleyemde seni stada almasınlar Schalke maçında :D

Süper bir transfer dönemi olması dileği ile....ilk yorumum

Offf, Soner, ben Douglas ve Coutinho'yu gercekten alabiliriz diye mi önerdim? Laf olsun diye ve unutmadan : Amrabat gibi yeteneksiz kanat oyuncularindan gercekten biktim ya, söyle yardiran kanat istiyorum.

amarabatı fatih terim yetenek siz siniz programını gönderecekmiş??

ule bu ülkede köpek bile yetenekliyken gerisini sen tamamlaa:lol:

Laf olsun diye önerme olmaz , portakal çocuk yuvasımı burası :)

Sezon basinda her ne kadar karsi ciksamda devre arasi alabilecegimiz en iyi oyuncu Quaresma. Sonra cok üzülürüz ondan en azindan Quaresma'yi alalim.

Laf olsun diye önerme olmaz , portakal çocuk yuvasımı burası :)

He dogru haklisin. Sen kac kere Sandro'yu önermistin, cabuk unutuyorsun heralde.. Yas etkisi Soner abicim..

Sezon basinda her ne kadar karsi ciksamda devre arasi alabilecegimiz en iyi oyuncu Quaresma. Sonra cok üzülürüz ondan en azindan Quaresma'yi alalim.

He dogru haklisin. Sen kac kere Sandro'yu önermistin, cabuk unutuyorsun heralde.. Yas etkisi Soner abicim..

Canım ben Sandroyu 2011 de önerdim yıl oldu 2013 atı alan Üsküdarı geçti :D

Biz daha çok bekleriz. Daha yeni yeni transfer hakkında kadrolar felan kuruyormuş Terim.

hakan almanyadan q7 sana görnüyor bilmiyorumda. 25 milyon euroluk beklemek hayal ise, q7 kabusdur benim için..

son 3 saat 10 dakika transfer için :) start

go go go :)

Tottenham Hotspur, Schalke 04'ün genç Alman orta sahası Lewis Holtby'e imza attırmaya çok yakın. (Daily Mail)

Çok iyi çok iyi
:Z18:

25 milyon euroluk oyuncuyu almak hayal ise imkansızsa,

q7 de kabu benim için..

ALMANYADAN gördüğün q7 ile adamın burdaki sosyal yaşantısı profesyonellikle alakası yok..

idman yapıyor diyorsun , akşamları nerelere bira göbeği yaptığını çok sevdiğim bir abimden öğrendim (kendisi işletmecidir)

Sissoko, Toulouse ile sözleşme yenilemez ve onu alabilirsek çok iyi olur.Orta sahada mecburen yabancı hakkımızı kullanmalıyız.Sissoko kalitesinde 22 yaşındaki bir oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadromuza katarsak, çok önemli bir iş yapmış oluruz.

Transfer Nöbeti

Hocanın kadro kuracağı duyulduya 2-3 saat sonra duyumcular sallamaya başlar. O değilde geçen sene bu zamanlar Shaqiri'nin olmadığı haberini almıştık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt