Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Terim taktik bilmez diyen adam GSE olsa ne yazar NS olsa ne yazar

dur karışma abi kim vurduya gidersin. üçlü gruplar çatışsın :D

Burda gruplasmami var ?! bizim zamanimizda öyle yokdu bukadar gruplasma daha dogrusu liseli ve lisesiz olmayan haric ben böyle tarftar arasinda gruplasmayi bilmiyordum...

gseler akıllı olsun beyler bakın açık ve net diyorum işte buraya gelemezler diyolardı geldik işte burdayız kimse yok onlardan herkes şeyini bilsin yani bu forumda taraftarlığında en babasını yapan nslerdir

Nevizade demeyin la ikide bir içim kan ağlıyor bir zamanlar bende oradaydım ahh ne güzel günlerdi siz oranın tadını kokusunu bilemezsiniz :lol:

İroni değil la gerçekçiyim özgür bir platform orası. Harbiden kimin yüzünden bizim rütbeler gitti sorumlusu kim çıksın içimizde ki irlandalılar yüzünden sanırım rütbeleer sıfırlandı. :D

Terimi sevmeyen galatasarayli degildir NET !

abi sen degilsin tabi ama yani insan sinirleniyor

Haklısın Fatih hocayı bilgisizlikle suçlamak en hafif tabiriyle ayıp ama forumu da kamplara bölmeyelim, benimde Nevizade de görüşünü beğenmediğim bir çok üye var kardeşim.

gseler akıllı olsun beyler bakın açık ve net diyorum işte buraya gelemezler diyolardı geldik işte burdayız kimse yok onlardan herkes şeyini bilsin yani bu forumda taraftarlığında en babasını yapan nslerdir

Sen kimsin ki akilli olsun diyorsun?

Ben ne GSE leri gördüm, icinde Tecrübeli yok,

Ne Nevizade Sakinleri gördüm, icinde GSE yok,

Ben ne Tecrübeli Üyeler gördüm, icinde GSE, ve Nevizade Sakinleri yok,

Ben neler gördüm, neler.

:confused::confused::confused:

benim anlmadigim su

biz neden kendi ismimizle girmeye zorlaniyoruzda bunlar garip garip istedikleri isimle foruma uye olabiliyorlar

ANDIC ne abi

KEVENOGLU ne abi

koyun gercek isminizi neyin ayricaligi bu

kusura bakmayin da bu gse midir nedir futboldan anladigi yok cogunun artislik yapip cevap yazmiolar sonra.

hd gerçekten igrenç hiç degmez sırf şişirme yani

Ağız tadı ile 2 yorum yaptırmadınız be nöbette. Bakıyorum buraya sahip çıkacak birileri de yok meydanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt