Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu ayrılıkçı hareketin arkasında israil onun da arkasında abd onun da arkasında okyanus ötesi var...

Vallahi insanların üzerlerine takındığı yaşlara bakıyorum, şurada yazılanlara bakıyorum tövbe yarabbim forum şakası mı yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlayamadım.Şurada baktığınız dandik bir ekranın içindeki aptal iki-üç tane yazı beyler gördüğünüz göreceğiniz bu neyin kafası bu yok o rütbe yok bu rütbe kafalar iyi diye düşünüp geçiyorum.

renktaslar bu nefret nedir yahu

Yahu taraf degilim de adam cikmis akilli olsun diyor.

Tarafsin hakan öyle deme. Sende benimm gibi Galatasaray taraftarisin :) Galatasaray dan baskasi yalan ve cocukca cetelesme sacmaligidir.

Bir Galatasarayli olarak burdaki rübeli olan arkadaslara bu video iyi uyar diye düsünüyorum. Tek birlik tek Rütbe GALATASARAY dir u len :) hadi kolay gelsin :cool:

Kenan Doğulu Rütbeni Bilicen - YouTube

Konu açılmışken biz Tecrübeli üyelerin sosyal haklarında ne zaman bir iyileştirme düşünülüyor ? :asd:

Bunlar hep Cemaatin işi, bizi birbirimize düşürdü.

Bu arada Tecrübeli üye neyin Tecrübesidir onuda anlamış değilim:d

Birader muhtemelen müslümansındır ben de müslümanım, bireysel olarak savunmuyor musun bu kavramları inancının gereği. Çok ciddiyim. Bu kavramları savunmak için komünist mi olmak lazım?

komünizm dinsel bir inanç değildir neyse kapatalım konu başka yerlere gidecek. ben şaka maksadıyla söylemiştim. farklı anladıysan kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt