Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyazlar nevizade siyahlar gse :o

[video=youtube;djX6pr66N1I]https://www.youtube.com/watch?v=djX6pr66N1I[/video]

Tecrüberli Üyelerin, cogunu atip, Elit katerogi yapip, onlara Nevizda Bölümüne giris hakini verilsin.

transfer konuşulmuyor görevliler uyumasın ! dingonun ahırı mı burası forumun belirli kuralları var sohbetlerini başka yerde yapsınlar

Bence 1000 tane GSE 10000 tane NS yi yok eder :ayatollah:

komünizm dinsel bir inanç değildir neyse kapatalım konu başka yerlere gidecek. ben şaka maksadıyla söylemiştim. farklı anladıysan kusura bakma

Estafurullah. Yanlış anlama yok dostum, ciddi ciddi sordum. Her kavramı bi ideoloji veya etiket çatısı altına almış, babasının malı zannediyor. Tepkim ona yani.

Bide gider yönetime sallarsınız yönetim için gruplaşma var takım içinde gruplaşma var diye !!! Biz önce kendimize bakalım gruplaşma olmasın diye

Bu arada admin olarak her iki tarafa silah satıp zengin olma peşindeyim

Süper oldu bu herkes herkese saldırıyor. Bi ara forumda acaip can sıkıntısı vardı bunu bende başlattırmıştım yazın. Malesef sonu kanlı bitmişti. :haha:

Özür dilemem diyorsun he kibir işte GSE kibri sizdende bu beklenirdi özür gibi bir büyüklüğü gösterceginizi düşünmek saçmalıktı zaten

Fikirlerim ve fikirlerimden sizin yaptığınız yanlış çıkarımlar sebebiyle özür dileyecek değilim doğal olarak. Benden özür dileneceğinize işinize bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt