Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir Galatasaraylıdan takım kazananınca sevinmemesini beklemek de anca size yakışır. Herhalde sizin arada sırada sevinmediğiniz oluyor.

kaybedince üzülürüz kazanınca seviniriz sizin gibi kaybedince ellerimizi ovuşturmuyoruz ama Fatih hocanın gitmesini çok bekliyceksiniz taraftar hocanın arkasında KAZANSADA KAYBETSEDE

Suan evde istemsiz gülüyorum meğer antu ile boşuna dalga geçiyormuşuz aynı kafalar bizde de var :asd:

Ya birde admin su rütbe olayini ortadan kaldirmiyor mu :asd:

o zaman ne olacak cok merak ediyorum. ama o zamanda benim daha cok mesajim var muhabetleri cikar herhalde

takım şalkeyi eleyince gelir sevinirsin birde burda bi bitmediniz Fatih hoca düşmanları yukarda divan yaşlıları burda siz...

Şafak; Adam sana resmen hakaret etmiş. Sen halen aklı selim bir vaziyette yazmaya çalışıyorsun. Cidden taktire şayan.

Yıldızlı üyeler kalabalık olarak birleşseler dengeleri değiştirebilirler bence, Çin gibi Hindistan gibi

Hadi tecrübeli üyeler isyan gscimbom baharı başlasın :troll:

Abi iyi güzel oluyor bu az foruma heyecan geliyorda kendini kaptıranlar çıkacak ceza yicekler :lol:

Hollanda basina gore Galatasaray Bernard'ile baya ilgileniyormus..Brezilyada oynuyuyormus... varmi takip eden bu Bernardi..? Nasil bi oyuncu acep

Forumda sizin gibi nobetciler oldukca gozumuz arkada kalmaz. Forum size minnetttar Anil :D

Her şey sizler için ablacım, var mı rahatsız eden takılan birileri söyleyin hemen bakalım çaresine. Masum soruları olur olmadık yerlere çekip cevap verenler olabiliyor dikkatli olmak lazım.

Ya birde admin su rütbe olayini ortadan kaldirmiyor mu :asd:

o zaman ne olacak cok merak ediyorum. ama o zamanda benim daha cok mesajim var muhabetleri cikar herhalde

senin benden kıdemin az yaşına saygı duyuyorum uzatmıycam bu konuyu

Aziz yıldırım gibi en cok ben fenevliyim en büyük fenevli benim :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt