Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gazete manşetleri ve Günün özeti

CİM BOM’A MÜJDE!

İtalyan basını, İnter’in Lampard’ın peşinde olduğunu ve bu transfer gerçekleşince de Arjantinli Alvarez’i G.Saray’a satacağını yazdı.

(Fotomaç)

CARLINHOS’DAN BAŞKANI YALAN

Hakan ve Yekta’nın kalacağını, Ömer’in de gündemlerinde olmadığını belirten G.Saray teknik heyetinin sol bek transferinde tek hedefi var: Carlinhos (Vatan)

İŞTE YENİ ARDA

Fatih Terim, "Geleceğin Arda’sı olur" dedi; Galatasaray Kerim Frei için devreye girdi. (malum gazete)

ASLAN’DAN NURİ BOMBASI

Liverpool, Nuri’nin sözleşmesini feshediyor, Aslan pusuda bekliyor... Yönetim, 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Real Madrid ile masaya oturmaya hazır. (Fanatik)

CRIS GİTTİ, ROTA ÖMER

Cris ile yollarını ayıran Galatasaray, Stuttgart’ta oynayan Serdar Taşçı için yüksek bonservis bedeli istenince rotayı Leverkusen’de oynayan Ömer Toprak’a çevirdi. (Bugün)

YILBAŞINDA Q7 PAZARLIĞI

Galatasaray ve Beşiktaş, Quaresma konusunda anlaştı. Fiyat: 4 milyon Euro (Hürriyet)

ASRIN TRANSFER HAMLESİ!

G.Saray Başkan Yardımcısı Refik Arkan’ın "Quaresma’dan çok daha büyük bir yıldız alacağız" sözüyle kastettiği ismin Bayern Münih’li Arjen Robben olduğu belirtildi. Cim Bom, Robben’in 25 milyon euro bonservisinin yarısını karşılayacak bir sponsor arıyor. (Fotomaç)

ALBAYRAK VE POTUK BULUŞTU

Eskişehirsporlu Alper Potuk’un transferini bitirmeye çalışan Abdurrahim Albayrak, dün genç oyuncu ile bir araya geldi. (Vatan)

yarın artık olaylar olaylar :)

AMKyida spor gazetesi yaptiniz gitti.

diegonun bize bu kadar yakınken aslında o kadar uzak olması :sad007:

Hala Moscow Hooligans videoları izliyorum :D herifler tam manyak :asd:[h=1][/h]

:ayatollah::ayatollah::ayatollah: Sendika kuralım Hakan Lokavta gidelim yazı yazmayı bırakalım çok devrimci fikirlerim var :ayatollah::ayatollah::ayatollah:
Yalniz siz greve gidersiniz lokavti da admin kurulu yapar. Yani grevinizi kirar. Yanlislikla sizi kandirirlar lokavti falan onaylarsiniz sonra yapmayin boyle seyler. Dusuk bir ucretle nasil hak alinir egitimi verebilirim :D

Nöbetin tadı kaçmış, ben gidiyorum, bir daha da gelmem.

İyi geceler sevgili arkadaşlar, hayırlı nöbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt