Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu nöbetin haline bak be bnde bu kadar insan toplanmış bu kadar sayfa ilerlemiş somut birşey var sandım paso geyik muhabbeti bu ne ya :mad::o

Daha ne olsun, Tecrübeli olarak yönetimi ele geçirdik, birazdan transferleride açıklayacağız, beklemede kalın.

Şimdi ne yapıyoruz kime dalıyoruz? :D

Bu başlığa yazan onlarca insanı aşağıladığının farkında mısın Utku ?

Girmeyeceksen, girmezsin. Bunu beyan etmen laf-ı güzaf.

Ban bana göresini söylüyorum, buradaki bazı insanlar "benim için" buranın tadını kaçırmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar da malesef. Onlara söyleyin.

Marko Marini dun izledim.. adam resmen berbattii.. bi an baya bi konusuldu forumda.. iyiki almamisik..

abD019oagP.jpg

Serdar Taşçı - 7.5 milyon €

Christian Fuchs - 7 milyon €

Moussa Sissoko - free

Dries Mertens - 10 milyon €

Cleiton Xavier - 6 milyon €

Dries Mertens - Çok yetenekli ve tam aradığımız tarz bir kanat oyuncusu.

Christian Fuchs - hem defansif, hem de ofansif anlamda dünyadaki sayılı sol beklerden biri.Sert şutları ve liderlik vasıfları var.Belli bir asist sayısının altına düşmüyor.

Serdar Taşçı - Liderlik vasıfları olan ve pek çok büyük kulübü peşinden koşturan, Türk statüsündeki en kaliteli stoper.Aradağımız oyuncu.Tek handikap yaşadığı kısa süreli sakatlıklar.

Moussa Sissoko - Ligimiz standartlarında genç, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yetenekli box to box orta saha oyuncusu.Bu bölgeye alınabilecek en mantıklı oyuncu.

Cleiton Xavier - Tarz olarak Lincoln'e çok benzettiğim, her sezon belirli asist ve gol sınırının altına düşmeyen yetenekli ofansif orta saha oyuncusu.Birebirde etkili, adam eksiltip ceza sahasına giren, duran top kullanabilen, gol atıp, gol attırabilen bir oyuncu.Skora yakın bir isim.Sakatlık ve ceza, karakteristik problemleri olmayan bir Brezilyalı.Tek handikap yaşı olur, 29.

Sezon sonu için görmek istediğim kadro :)

Eski Nöbetler geldi Aklima. Full Geyik. Vallaha cok keyifli bir Gece olacak gibi. :ayatollah:

ne kuşlarmı dadandı gene rdaşlar :confused:

bu kadar Fatih Terim düşmanlığı akıl alır gibi degil muhtelemen kuşsun sen iyi sızmışsın ama yazdım seni kenara açığını görmiyim

Kuş bile olsaydım senin Galatasaraylılığından daha iyi bir kuş olurdum.

herkes kendi platformunda ne yapıcaksa yapsın yeter trasnfer bekliyoruz burda her f5 yapınca sayfalar dolusu yazı görünce hevesleniyorum ama gördügüm tammen bir *space*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt