Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bazı şeyleri bu kadar çok problem eder ve insanlara hakaret edersiniz, karşılaştığınız şeyler çokta garip değil. Şafak gibi bir insanın dahi sabrını zorluyorsunuz. Ayrıca GSE olduğunuzu hatırlatırım size. GSE olmanın bazı sorumlulukları vardır. Sadece güzel yazmak yeterli değil. Şafak'tan özür dileyiniz.

Tdk terk :SS:

abD019oagP.jpg

Serdar Taşçı - 7.5 milyon €

Christian Fuchs - 7 milyon €

Moussa Sissoko - free

Dries Mertens - 10 milyon €

Cleiton Xavier - 6 milyon €

Dries Mertens - Çok yetenekli ve tam aradığımız tarz bir kanat oyuncusu.

Christian Fuchs - hem defansif, hem de ofansif anlamda dünyadaki sayılı sol beklerden biri.Sert şutları ve liderlik vasıfları var.Belli bir asist sayısının altına düşmüyor.

Serdar Taşçı - Liderlik vasıfları olan ve pek çok büyük kulübü peşinden koşturan, Türk statüsündeki en kaliteli stoper.Aradağımız oyuncu.Tek handikap yaşadığı kısa süreli sakatlıklar.

Moussa Sissoko - Ligimiz standartlarında genç, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yetenekli box to box orta saha oyuncusu.Bu bölgeye alınabilecek en mantıklı oyuncu.

Cleiton Xavier - Tarz olarak Lincoln'e çok benzettiğim, her sezon belirli asist ve gol sınırının altına düşmeyen yetenekli ofansif orta saha oyuncusu.Birebirde etkili, adam eksiltip ceza sahasına giren, duran top kullanabilen, gol atıp, gol attırabilen bir oyuncu.Skora yakın bir isim.Sakatlık ve ceza, karakteristik problemleri olmayan bir Brezilyalı.Tek handikap yaşı olur, 29.

Sezon sonu için görmek istediğim kadro :)

güzelde yazdıgın adamlara bu kdar para veren yönetim olmaz sanırım veren olsa adamların çogu gelmez bence dicem ama gelebilirler tammen ön yargı benim yaptıgım

Schon gut, ich mach das schon Bruda!

dogru düzgün konuş.

Sıradaki Düello nedir, ona göre çalışalım biraz:D

Corinthians iyi bi contrat vermis demekki Pato'ya.. 4 sene az degil... gerci sakatlik faktoru var..

Bazı şeyleri bu kadar çok problem eder ve insanlara hakaret edersiniz, karşılaştığınız şeyler çokta garip değil. Şafak gibi bir insanın dahi sabrını zorluyorsunuz. Ayrıca GSE olduğunuzu hatırlatırım size. GSE olmanın bazı sorumlulukları vardır. Sadece güzel yazmak yeterli değil. Şafak'tan özür dileyiniz.

Özür dilemesi gereken biri varsa Şafak'tır. Hiç söylemediğim şeyler üzerinden kasıtlı şekilde yalan yanlış çıkarımlar yaparak beni haksız şekilde itham etmiştir. Ben kimseye hakaret etmedim.

beyler nevizadelilere ayrilan sohbet basliginda moderator olmam icin yogun istek var turkcem pek iyi degil tek ondan cekiniyorum uzun uzun analiz yapamam kisa is severim, birde nevizade olmayanlara danismak istedim siz ne dersiniz mod olayimmi ? bu arada ciddiyim boyle bilinsin.

beyler nevizadelilere ayrilan sohbet basliginda moderator olmam icin yogun istek var turkcem pek iyi degil tek ondan cekiniyorum uzun uzun analiz yapamam kisa is severim, birde nevizade olmayanlara danismak istedim siz ne dersiniz mod olayimmi ? bu arada ciddiyim boyle bilinsin.

Seviyorsan git ol bence.

nöbetin huzurunu kaçırdığım için kendi adıma özür dilerim utku isimli şahsiyetin Fatih hocaya hakaret etmesine daha fazla tahammül edemedim eğer kendisi Fatih hocadan özür dilerse bu konuyu burda kapatmaya hazırım

Amrabattan kurtaracaksan olur :)

Kurtarmicaksan yinede olur.

Bu topicde neden her gün kavga çıkıyor onu anlamıyorum işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt