Emrah Çelikk
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2010
- 737
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti
ntvsporda amrabatla ilgili bir şey yok. neticeden uydurmayalım arkadaşlar...
ntvsporda amrabatla ilgili bir şey yok. neticeden uydurmayalım arkadaşlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben anlamam . farklı platformlarda görüşücez gene kişisel özelliklerime hakaret ettin beni maddi gelirime göre aşagıladın ve ben üzüldüm . senin bunu bana yapmaya ne hakkın var ? ben bunun için dogmadam . annecigim dogurduktan 25 sene sonra ergun turan adlı bir üye tarafından aşagılanmak için dogmadım..
pardon sakatlık değilmiş kadrodan kesilmiş![]()
Nevizade olan olmadı daha Nevizade sakini olabiliniyor en fazla.
selam gençler forum bitmiş gördüğüme göre
bedddua etmedim uyarılarda bulundum dikkatli ol söylediklerinde günaha giriyorsun
herşey zamanla tabi
pardon sakatlık değilmiş kadrodan kesilmiş![]()
Çok üzgünüm beni affet:flow:
Cevaba bak devamlı bir laf sokma çabası.

Yunus benim günaha girip girmediğimi YARGILAYACAK İLAHİ GÜÇ sen misin ki ? beni GÜNAHKAR ilan ediyorsun ?
Nevizade olan olmadı daha Nevizade sakini olabiliniyor en fazla.
haşa öyle şet mi olur ne alakası var . ama belli kaideler vardır islamın ve imanın şartları gibi .bunları ezbere biliyorum ben ögretmem kendim için yapıyorum ilerde belki nyse işte eger benim yapmadıgım şeyleri yaptıgımı iddia edersen bu yalancılık ah alma günah almaya girer ver günah. ben dinim öngörür ki bile bile insanları günaha gitmesini istemem. bu yüzden dedim. iyi niytli . ama hayatta iyi niytllier kaybedermiş. ben devam edicem ama bu hayatta bir birey olarak tek başıma kalsamda yaşamaya devam edicegim .