Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:D

vallah sesli güldüm bu sefer istemeden :D

ya ama sana sorcakdim sorumu hakli arkadas sonucda. cevap ala bilirmiyim yoksa cevap vermeyi düsünmyorsan soruma onada hay hay deriz. ben sadece merakdan dolayi sordum cünkü ortaligi birbirine girdiginde sen 100 de99 bu kafganin icinde oluyorsun .

ben herkesten farklı düşündügüm için üstüme geliniyor insanlar farklılıklara karşı hazmetme seviyesi 10 yıl geride abi. burda ergun duran tarafından kişisel hakarete ugradım maddi manevi ama bir şey demedim gene . bilmiyorum insanlarımız nereye gidiyor

Trezeguet Fiorentina ile antremanlara cikcacakmis begenirlerse hemen imza.

özel dedim ya sanan ne sınırları ihlal ediyorsun

Her transfer döneminde bu nöbet konusu açılıyor ya artık gülemiyorum bile. Kitleyin konuyu, 1 Şubat 17 de açarsınız 17:30 da kapanır. Sen raad ben raad forumun database'i raad, oh ne güzel Dünya.:yenieek:

bence alamancı rütbesi olsun kendi aralarında didişsinler biz de oraya yazamayalım ama kavga çıktığın pm gelsin ve izleme fırsatımız olsun

With Demba Ba so close to Chelsea, Newcastle are searching for a substitute. For the moment are 3 the possibile targets: Loic Remy of Marseille, the former player of AC Milan Pierre-Emerick Aubameyang and Yoan Gouffran of Bordeaux.

With Demba Ba so close to Chelsea, Newcastle are searching for a substitute. For the moment are 3 the possibile targets: Loic Remy of Marseille, the former player of AC Milan Pierre-Emerick Aubameyang and Yoan Gouffran of Bordeaux.

odenwingeylede ilgileniyorlarmış

ben herkesten farklı düşündügüm için üstüme geliniyor insanlar farklılıklara karşı hazmetme seviyesi 10 yıl geride abi. burda ergun duran tarafından kişisel hakarete ugradım maddi manevi ama bir şey demedim gene . bilmiyorum insanlarımız nereye gidiyor

bana düsmezde hata hadimde degil ama herkezle kafga edercisine tartismaya giriyorsan cogu konularda niye bu tür forumlara katiliyorsun ki? yani ben olsam bir zaman süre sonra bu kafgalardan dolayi bikardim acikcasi. Sen kendini ayri olarak görüyorsun farkli görüyorsun o konuya hic girmeyelim simdi en iyisi ama bu düsüncenede saygi gösterek öyleyse durum bidaha su soruyu sormak istiyorum. Forumlarda ne isin var arkadasim :)

bana düsmezde hata hadimde degil ama herkezle kafga edercisine tartismaya giriyorsan cogu konularda niye bu tür forumlara katiliyorsun ki? yani ben olsam bir zaman süre sonra bu kafgalardan dolayi bikardim acikcasi. Sen kendini ayri olarak görüyorsun farkli görüyorsun o konuya hic girmeyelim simdi en iyisi ama bu düsüncenede saygi gösterek öyleyse durum bidaha su soruyu sormak istiyorum. Forumlarda ne isin var arkadasim :)

abi kavgalar sürtüşmeler güzeldir insanın ufkunu edebiyatını genilşetir kafa açar.

grevenbroich e gittin mi

[h=1]Stopere Pogatetz nasıl olur iyi alternatif.[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt