Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Piyasaya düsen isimlerde bide baya cidi sorunlar yasiyoruz almakla. say say bitmez simdi.

F7 lere bakin adamlar stochu alirken veya kuytu alirken hic düsdümü isimleri onlarda. aldiklari gün veya 1 gün önce haberler cikdi.

Medyanın tamamı Fenerli olunca doğal olarak adamların transferleri sessiz sedasız oluyor.

Geçen Cine -5 te eski maçımızı izliyiorum.Avrupa maçıydı 2000 yılındaki.Taffarel deydi top elindeydi.Sektircekti.Sektirdi araya siyahı forvet girdi ve golü attı.Ben şaşırdım aa dedim ne oluyor.2-2 bitti maç.Bizimkiler çok itiraz etmedi.Garipti şaşırdım gerçekten.

Piyasaya düsen isimlerde bide baya cidi sorunlar yasiyoruz almakla. say say bitmez simdi.

F7 lere bakin adamlar stochu alirken veya kuytu alirken hic düsdümü isimleri onlarda. aldiklari gün veya 1 gün önce haberler cikdi.

Bende işte bu işe sevindim. İnşallah tüm transferleri sessiz ve derinden hallederler ama Bülent Tulun'un oldugu yerde bu iş zor :)

Bende işte bu işe sevindim. İnşallah tüm transferleri sessiz ve derinden hallederler ama Bülent Tulun'un oldugu yerde bu iş zor :)

Bülent tulunda sesis sedasiz yapar transferleride ama onun yaptigi transferleride ben istemiyorum acikcasi. Zapara gibi bir kaleci hakinda bu Galatasaraya kayik bir kalecidir diyen bir menajerden bir sey bekleyemem acikcasi.

Geçen Cine -5 te eski maçımızı izliyiorum.Avrupa maçıydı 2000 yılındaki.Taffarel deydi top elindeydi.Sektircekti.Sektirdi araya siyahı forvet girdi ve golü attı.Ben şaşırdım aa dedim ne oluyor.2-2 bitti maç.Bizimkiler çok itiraz etmedi.Garipti şaşırdım gerçekten.

st gallen amoah rdaş 22.08.2000

Hakan Hatipoglu?@HakanHatipoglu

Renktaşlarıma bomba bir haber veriyim; Milito veya Kaka ayarında bir golcü ile anlaştık. Haftabaşı açıklanacak... Tarih yazmaya devam... #GS

Bi sen eksiktin adam :D

Berlusconi kızıyla uğraşıyor diye patoyu çıktığı yere geri göndermiş :asd:

Bülent tulunda sesis sedasiz yapar transferleride ama onun yaptigi transferleride ben istemiyorum acikcasi. Zapara gibi bir kaleci hakinda bu Galatasaraya kayik bir kalecidir diyen bir menajerden bir sey bekleyemem acikcasi.

Hayırlısı neyse o olsun ancak Refik Arkın'ın açıklamaları ciddiyse iyi transferler yolda ki bence olması gerekende bu. CL'de çeyrek final hatta iyi bir kurayla yarı final hayal bile değil. Bu hedeflere daha güçlü kadrolarla çıkılması lazım.

Hırçın futbolcular deyince benim aklıma bizim defans oyuncumuz Vedat İnce efe aklıma geldi, her maç kırmızı yerdi ve penaltı yaptırırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt