Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chelsea Fluminense'den oyuncu almış.5.4 milyon euroya sağ bek.

beyler bu Matias Suareze ne oldu ya ??[h=1]Matías Suárez[/h]

Chelsea, 18 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Wallace'la her konuda anlaşmaya vardığını açıkladı.

Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da forma giyen Wallace sağ bekte, sağ açık olarak ve orta sahanın sağında oynayabiliyor.

Chelsea'den yapılan açıklamada "Chelsea, Fluminense'de forma giyen genç yeteneği ara transfer döneminde renklerine katacak olmaktan dolayı mutluluk duymaktadır" denirken 18 yaşındaki Wallace'ın 2013 yaz ayında başlayacak transfer dönemine kadar Fluminense'de oynamaya devam edeceği belirtildi.

Wallace'ın haklarının yüzde 40'ına sahip olan Chelsea'nin transfer için yaklaşık 5.5 milyon pound ödeyeceği tahmin ediliyor.

Chelsea transfer olayına hızlı girdi dembaba dan sonra birde sağ kanat

Chelsea transfer olayına hızlı girdi dembaba dan sonra birde sağ kanat

sagbek dediginiz adami 1 ay once aldilar eski haber, 2. transfer demba ba ve 3. transfer buyuk oranda Taison olacak

Bu arada ben Heerenveen'nin Djuricic icin 5 milyon istedigine inanmiyorum. Bunlar aptalmi ya her zaman iyi oyuncularini az paraya birakiyorlar? Narsingh/Assaidi/Dost simdide Djuricic 5 milyon'a? Bu nasil bir yönetimdir..

Bu arada ben Heerenveen'nin Djuricic icin 5 milyon istedigine inanmiyorum. Bunlar aptalmi ya her zaman iyi oyuncularini az paraya birakiyorlar? Narsingh/Assaidi/Dost simdide Djuricic 5 milyon'a? Bu nasil bir yönetimdir..

inanma Hakan:asd:

adamlar icin 5 milyon cok para sen ne diyon? onlara 5 ver bayram ediyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt