Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocam ne zaman bu Scout sisteminin meyvesini yiyeceğiz

yeni kurulan bir kulüp değiliz ki

her zaman bir bahane bulunuyor bu konuda

Bence ne zaman yabancı profesyonelleri bu işin içine dahil ederiz iyi bir maaş ve gezinti parası verirsek o zaman olur. Öyle 5-10 adamla olacak iş değil bildiğin kurumsal iş kimliği ile girişmeliyiz. Atıyorum şu forumdan ayda 1 liraya futbolcu izleyip rapor yazacak( video vs+ hocalarının görüşünü alacak) onlarca kişi çıkar.

Sözleşmeli personel olarak böyle elemanlara ihtiyaç var bence min 1000 kişi gibi olmalı ki hallaç pamuğu gibi oyuncu isimleri aksın. Sonra bunların en başında ki profesyoneller oturup seçim yapıp teknik ekibe sunmalı.

Bir çocuktaki yeteneği göremeyecek kadar kör değilizdir heralde. Ayağına aldığı anda yetenek ben buradayım der ki zaten.

Bence ne zaman yabancı profesyonelleri bu işin içine dahil ederiz iyi bir maaş ve gezinti parası verirsek o zaman olur. Öyle 5-10 adamla olacak iş değil bildiğin kurumsal iş kimliği ile girişmeliyiz. Atıyorum şu forumdan ayda 1 liraya futbolcu izleyip rapor yazacak( video vs+ hocalarının görüşünü alacak) onlarca kişi çıkar.

Sözleşmeli personel olarak böyle elemanlara ihtiyaç var bence min 1000 kişi gibi olmalı ki hallaç pamuğu gibi oyuncu isimleri aksın. Sonra bunların en başında ki profesyoneller oturup seçim yapıp teknik ekibe sunmalı.

Bir çocuktaki yeteneği göremeyecek kadar kör değilizdir heralde. Ayağına aldığı anda yetenek ben buradayım der ki zaten.

Evet olabilir oldukça mantıklı sonuçta en az 3-4 transfer tutma olasılığı var

bu kurumsallık konusunda bir ara hani biz Manchester United efsanesini oluşturan adamlarla çalışacaktık ne oldu acaba o konuda

bence en büyük transfer öyle bir iş başarabilseydik o olurdu...

ben cikiyorum yarin birgun mod olabilirim gorusuruz

yalnız bu transfer sezonunda duyum, muyum, tıkırtı, şıkırtı, pıtırtı, v.s. hiçbir şey yok çok kısır geçiyor...

hayırlı nöbetler renktaşlar. bir gelişme var mı? :lol:

Cümleten iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt