Tayfun Aslan
Aslan Üye
- 11 Haziran 2009
- 9.188
- 1
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Zenit gelse, yüzyilin yetenegi sanip, Hulkla takas yapmaya kalksa.
Zenit gelse, yüzyilin yetenegi sanip, Hulkla takas yapmaya kalksa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh yani arkadas, kör olmayi birakin artik ya. Nerde top sakliyormus. Top saklayabilse calim da atabilirdi.
Mesela sen Amrabat hayranisin..
Yuh yani arkadas, kör olmayi birakin artik ya. Nerde top sakliyormus. Top saklayabilse calim da atabilirdi.
Mesela sen Amrabat hayranisin..
Adama güreşci diyen benmıyım?![]()
Ne alaka?
Bak bi konuda bu kadarini söyleyebilirim, Amrabat bu kadar da kötü degildi. Ama o iyi hali bile yetersiz beyler.
Top tutamıyor diyorsun biraz izlesen adam topu nasıl saklıyor mücadele ediyor görürsün
Amrabat suan gösterdigi performansin aman aman üzerine cikamaz. Iste okadar. O Potansiyal yok. Yetersiz iste.
Aydinda Amrabatin o hayvan gibi gücü olsa, süper olurdu aslinda. Veya Emre Colakta o fizik olsa.
Top tutamıyor diyorsun biraz izlesen adam topu nasıl saklıyor mücadele ediyor görürsün
Ha simdi anladim, sacma oldugundan anlayamadim baslarda.
Adam rakip ile Wrestling yapiyor diye iyi topmu sakliyormus? Tamam arkadasim anladim ben seni. Senin sucunda yok, ancak bu kadar iste.:yenieek:
Takımda top saklayan 1 kişi söyle bana ilerde top tutabilen ?
Takımda top saklayan 1 kişi söyle bana ilerde top tutabilen ?
Emre Çolak, Mevlana gibi dönüyor.
Hasan Şaş mı öğretti naptı
Top saklamak = Hayvan gibi rakible topun arasinda beklemekse. Amrabatin en büyük özelligi budur heralde.
Ama o "saklamak" dan sonra topu kaybediyor cogunlukla.
Ben var dedim'mi ?