Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her sacma tweet leri paylasmasak

9 Ocak Çarşamba günü 24 adet Tır ile Arena'nın yeni çimleri gelicek ve serilmeye başlanıcak

4 Adet ekstradan yedek tır ve çim gelicekmiş

GsTV

hadi beyler basit net üzeri oyun önerin :sad007:

anlaşılan bırakın sneiderı falan doğru dürüst bir solbek bile bulup alamayacağız. anlamıyorum arkadaş, hoca belki 4 aydır solbek istiyor, hayatında hiç bek oynamamış adamı sırf sol ayaklı olduğu için bek oynatıyoruz, 4 aydır napıyor acaba transferden sorumlu olan kişiler . yahu önceden bağlantıları kurup şu transferi kampa yetiştirseniz ölürmüydünüz. en azından 2 hafta adaptasyon dönemi geçirirdi gelecek adam. şimdi bekliyoruz ki 31 ocağa yetiştirelim. ölme eşeğim ölme.....

anlaşılan bırakın sneiderı falan doğru dürüst bir solbek bile bulup alamayacağız. anlamıyorum arkadaş, hoca belki 4 aydır solbek istiyor, hayatında hiç bek oynamamış adamı sırf sol ayaklı olduğu için bek oynatıyoruz, 4 aydır napıyor acaba transferden sorumlu olan kişiler . yahu önceden bağlantıları kurup şu transferi kampa yetiştirseniz ölürmüydünüz. en azından 2 hafta adaptasyon dönemi geçirirdi gelecek adam. şimdi bekliyoruz ki 31 ocağa yetiştirelim. ölme eşeğim ölme.....

Massadio Haidara - Tüm maçlar Massadio Haidara für AS Nancy-Lorraine - transfermarkt.tr

5 milyon avroya verirler dehset bisey.

Transfer Nöbeti

anlaşılan bırakın sneiderı falan doğru dürüst bir solbek bile bulup alamayacağız. anlamıyorum arkadaş, hoca belki 4 aydır solbek istiyor, hayatında hiç bek oynamamış adamı sırf sol ayaklı olduğu için bek oynatıyoruz, 4 aydır napıyor acaba transferden sorumlu olan kişiler . yahu önceden bağlantıları kurup şu transferi kampa yetiştirseniz ölürmüydünüz. en azından 2 hafta adaptosyon dönemi geçirirdi gelecek adam. şimdi beliyoruz ki 31 ocağa yetiştirelim. ölme eşeğim ölme.....

Daha Baros bile gitmedi sen neden bahsediyorsun renktas.

Biz Turk takimiyiz, 30 gun 23 saat bekler son saate transfer yetistirmeye calisiriz.

alalım işte kolo toure ve sneijderi ya hadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt