Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wenger Djorou ve Squillaci'nin takımdan ayrılacağını söylemiş.

solbek+stoper bu iki mevkiye kaliteli adam almazssak şampiyonluğumuz tamamen aykutun saçmalamasına bağlı. duyduğum kadarıyla belhanda ile ilgileniyorlarmış. çocuğada yazık olacak beğendiğim bir topçuydu çünkü. o çocuk kazara gelirse buraya stoch gibi olur sonu

zaten arsenalin işine yaramıyordu ikiside kötü oyuncular

şöyle transferin son gününe doğru olsa bizim yönetim affetmezdi :cool:

iyi ki erken açıklamış Wenger bir an önce ayrılırlar umarım.:trollface:

solbek+stoper bu iki mevkiye kaliteli adam almazssak şampiyonluğumuz tamamen aykutun saçmalamasına bağlı. duyduğum kadarıyla belhanda ile ilgileniyorlarmış. çocuğada yazık olacak beğendiğim bir topçuydu çünkü. o çocuk kazara gelirse buraya stoch gibi olur sonu

kesinlikle bizim şansımız aykutun hala fenerde olması kaliteli transferler yapma imkanımız var biz hala her sene olduğu gibi ağırdan alıyoruz inşallah bunun sonucunu pahalı ödemeyiz

Selamınaleyküm.Gelişemedik değil mi daha?

[video=youtube;jMZRoaeoTEY]https://www.youtube.com/watch?v=jMZRoaeoTEY[/video]

1:10 Sneijder...:happynew::yenieek::D

Kusura bakma ama S eijderin serbest vuruslari les oglu les.. Devamli boyle sert, dusunmeden..

Selcugun serbest vuruslarina su dokemez Sneijder, Net..

Sneijder serbest vuruslara Hamit gibi vuruyor ve benim hic sevmedigim bi tarz.. 1:00 Sneijder nasil kosmuyor elini salliyor takim arkadasi kosarken bi bak istersen..

Nihat Kahveci ‏@NihatKahveci8

Rossi Fiorentına ya gidiyor Arkadaslar..

kesinlikle bizim şansımız aykutun hala fenerde olması kaliteli transferler yapma imkanımız var biz hala her sene olduğu gibi ağırdan alıyoruz inşallah bunun sonucunu pahalı ödemeyiz

birde şikeye tabi. azizin 2. yarı bağlayacağı en 4-5 maç var bu kesin. ha bunu abartıp 10 maçın üzerine çıkarırsa işte o zaman messiyi alsak boş. çünkü ben eminim saçma sapan puanlar kaybederiz yine 2. yarıda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt