Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Quaresma bizde coşar beyler. Fakat sorun şu ki adam epey zamandır futbol oynamıyor. Yani pat diye katkı veremez bence. Ama gelicek sene için düşünülüyorsa çok iyi transfer olur..

Q7 bir takımla anlaşsa da kurtulsak. Hiç ama hiç istemiyorum bize gelmesini.

yav Adriano ŞL'de oynayabilecek olsa kimse itiraz etmez zaten, ama oynayamıyor işte.

ŞL için transfer yapmamız lazım, Türkiye Ligi'ni mevcut kadro da şampiyon bitirir.

adriano şlde oynayamıyor diye almazlar ama gidip şlde oynayamayan de jongu alır bizimkiler :o

Quaresma bizde coşar beyler. Fakat sorun şu ki adam epey zamandır futbol oynamıyor. Yani pat diye katkı veremez bence. Ama gelicek sene için düşünülüyorsa çok iyi transfer olur..

Bugüne kadar hangi takımda coşmuş? Milattan önce Porto'da çıkış yaptığı zamanlar hariç? Biz de neden coşacak? En psikopat sakat adamları, bizde coşar diye topladık Adnans zamanında sonuç malum..

Yıl olmuş 2013 hala duyumcu zırvalıklarına inanan var.

Yok yani inanın kaybeden yine siz olacaksınız. Bizler senelerdir böyle nöbetlerde bulunduğumuz için alıştık bu şerefsizlere. :ka21:

alpermert neyi bilmiş de bunu bilecek ,ben inanmadım

takım rehabilitasyon merkezine döndü. Yurt dışından yabancı alma yasağımı var

Holtby'ye teklif varmış Tottenham'dan sanırım umarım gider

Alper Mert iyidir, Star gazetesi muhabiri. Başarılı bir isim.

Ertem Şener'in ne olduğunu hala çözemedim o başka bir boyutta yaşıyor bizlerden.

bizde geçen sene devre arasında tıpkı Tottemham gibi Jefferson Farfan'ı alabilseydik bedavaya şimdi 8 milyon verip kayserinin ağız kokusunu çekmezdik :mad:[h=1][/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt