Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizde geçen sene devre arasında tıpkı Tottemham gibi Jefferson Farfan'ı alabilseydik bedavaya şimdi 8 milyon verip kayserinin ağız kokusunu çekmezdik :mad:

Eknot diyelim;Başkanın kendi ağzından açıklaması var,"Farfanla anlaşmıştık,Playoff yüzünden kulübü ile sözleşmesini yeniledi" tarzında..

Piyasasi gerilemisken transfer etsek Ilicic'i, 10 sene topcu aratmaz bize.

[video=youtube;03MH8essdyE]https://www.youtube.com/watch?v=03MH8essdyE[/video]

Eknot diyelim;Başkanın kendi ağzından açıklaması var,"Farfanla anlaşmıştık,Playoff yüzünden kulübü ile sözleşmesini yeniledi" tarzında..

bence alakasız sen devra arası attır imzayı bak bakayım sözleşme yenileyebiliyor mu?play offla alakası yok he garantiye almamışsan yine bizim suçumuz olur.

ertem şener ‏@_ertemsener

ve biz transfer dünyasında olanları sizlere aktarıyoruz...olur mu olmaz mı bilemem dostlar ! iyi akşamlar

gene kıvırıyor
:asd:

üniversiteler bu adamı kesinlikle araştırmalı. Bugün de enteresan bir yerel tv de gördüm,hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Enerji tasarrufu yaptığını iddia ettiği kibrit kutusu kadar delikli bir şeyi satıyordu:asd:

bence fazla inanmamak lazım sonuçta anlaştığın adamı eğer istiyorsan ön sözleşme imzalarsın. Atıyorum haziran 30'a kadar, şampiyon olmasan 2.olup ş.ligi şansın varmıydı vardı. Farfanda çabalar gruplara kalmamızı sağlardı. İşin öz kısmı biz boşladık adam imza arrıdır o. Madem farfan gibi bir adama ihtiyacımız vardı biz niye okadar ay transfer bekledik. Hemen aynı özellikte adamı bulup alamazmıydık.

Bugüne kadar hangi takımda coşmuş? Milattan önce Porto'da çıkış yaptığı zamanlar hariç? Biz de neden coşacak? En psikopat sakat adamları, bizde coşar diye topladık Adnans zamanında sonuç malum..

Valla bence bjk'da fena değildi adam. Kazandırdığı bir çok maçı hatırlıyorum. Takımımızda klas denilecek topçular nerdeyse yok gibi. O yüzden şimdi Quaresma'nın klasını tartışmak yanlış olur bence.

bence fazla inanmamak lazım sonuçta anlaştığın adamı eğer istiyorsan ön sözleşme imzalarsın. Atıyorum haziran 30'a kadar, şampiyon olmasan 2.olup ş.ligi şansın varmıydı vardı. Farfanda çabalar gruplara kalmamızı sağlardı. İşin öz kısmı biz boşladık adam imza arrıdır o. Madem farfan gibi bir adama ihtiyacımız vardı biz niye okadar ay transfer bekledik. Hemen aynı özellikte adamı bulup alamazmıydık.

ŞL'ne direkt katılım garantisi istemiş olabilir bir de bütçe daha farklı olurdu şampiyon olmasak.. yani Farfan'ın da maaşı baya yüklü bildiğim kadarıyla, eğer playoff'u 2. bitirsek daha mütevazı bir kadro kurulabilirdi.

Calcio_Mercato ‏@Calcio_Mercato

Lazio, il proc. Ruzzi: "C'è soluzione per Zarate. Un top club italiano pronto ad acquistarlo e girarlo al Genoa. Ma Lotito vuole 10 milioni"

Zarate italyanın top kulüpleri tarafından isteniyormuş. Genoa'ya gidebilirmiş. Ama Lotito 10 milyon euro istiyormuş.

Dostum Farfanı bonservissiz alacaktık.

transferin başlamasına resmi olarak 2 saat 35 dakka

Farfan dediniz de aklıma Ünal Aysal'ın açıklaması geldi. Hatırlatığım kadarıyla:

"Süper final olmasa, ligler geç bitmese, Farfan'ı alıyorduk."

Re: Transfer Nöbeti

Ryan Babel i alıp deneyelim panpalar ajax kontrat uzatmayacakmis.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt