Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

262744_504739549559603_169167456_n.png

ajax in yedek kulubesi degisiyor, ingiliz modeli

keske biz de yapsak soyle

Maçı yukarıdan izlemek gerçekten çok avantajlı sahayı ve oyuncuların dağılışını daha rahat takip edebiliyorsun, çok değil yarım metre yukarıda maçı izleseler bence de daha iyi.

Beyler Wellington Nem forumda daha önce önerildi mi bilmiyorum ama bu oyuncu aklınızın bir köşesinde yer edinsin aradığımız oyuncu bu olabilir

[video=youtube;S45b6lRUXZo]https://www.youtube.com/watch?v=S45b6lRUXZo[/video]

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

He biliyom da bu saydığım heriflerle ne alakası var bu anlattiklarinin?

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

Eger uygun maliyetle ve kısa süreli olursa bu tip oyuncular işimize yarıyabilir. Gignac, Chamachk, vb yarım sezon ya da 1.5 sene iş yapar. Bizim hatamız bu tip çaptan dusmus adamlarla uzun süreli kontrat yapmamız.

Örn. gittik Nonda'yla ikinci kez sözlşeme uzattık, gönderirken tazminat ödeyip feshettik sözleşmesini. 2.hata Baros'la gereği yokken 2011'de sözleşme uzattık hem de 2013'e kadar adam iki yıldır yatıp 5m euro aldı. Baros'a 5.5m euro bonservis ödedik, 5 sene kalacak 5 senede 12,5m euro garantii para aldı oynadığı sezon ise sadece 3 sene hatta 2,5 sene. Toplam maliyet 18m euro. Yıllık 6m euroya geliyor fahiş...

Dostum Farfanı bonservissiz alacaktık.

Tamamd bende bonservisli demedim ki hacı. Böyle durumlarda ön sözleşme imzalardın diyorum.

Can, farfan ş.ligini ön koşul edecek kadar egosu kalkmışsa kalsın. Hayır yani kendini firstclass falan zannediyodu heralde. Bence bildiğin bizim yönetimin hatası vardıro konuda. 2.olsak daha mütevazi derken hacı bonservisini aldığımız 2 adam var biri amrabat diğeri hamit yani. Çok çokta amrabat alınmazdı:troll: Kadromuz gayet mütevazi bence. Üst düzey oyuncu almalı yönetim artık.

Xabi Alonso: Liverpool'a dönme şansım olsa dönerdim.

Ronaldo: ManU günlerimi özledim.

Kaka: Real Madrid ile işim bitti.

Casillas: Benim işim yedek kalecilik değil.

Higuain: Premier Lig'den teklif gelirse değerlendirebilirim.

Real Madrid bitmiş

:asd:

Sabahlar uzak bu sevda tuzak bize

Çok zaman geçti sabrımız yok yarınlara

Kaçıncı hasret kaçıncı yalnızlığımız sigaranın ucunda

Şimdi Cimbomda, GS'da olacaktın

Bıraktın bizi sevda yokuşlarında

Kuşlar uçuyor forumda akşamdan sabahlara

Sigaranın ucunda yanar hasretin

Vurur canevimizden ellerimize kelepçeler vurur

Gel vefasız, gel vicdansız

Çağırmazdık acil olmasa

wesley-sneijder1.jpg

Şu an ki form durumunu bilmiyorum ama alabileceğimiz en iyi oyuncu Sneıjder gibi gözüküyor.

Bir hata filan yapıp Q7 yi getirirlerse, 17 hafta zehir olur bize.

Alın Sneijderi bitirin dertleri yönetim !

10 numaranın gelmesi kanatlara bi özellik katmaz..Hamit olsun Amrabat olsun 10 numara geldikten sonra şuankinden kat kat iyi oynayacak duruma gelmez bence..10 numaranın gelmesi en çok selçuğu rahatlatır daha sonra burağı vede melo nun asli görevini başarıyla yapmasını..Ama bence sağlam iki skorer kanat alsak selçuk melo nun yanınada yekta hamit ve enginden formda olanını koysak mükemmel bir takım olabilirdik..

...............muslera..............

eboue..semih..taşcı..bastos

.................melo...............

...........hamit....selçuk.......

..farfan........burak.......agbonlahor

Katılıyorum fakat bi farkla evet kat kat performansları artmaz ama bu onlara bindirme yapabilme şansı tanır. Çizgiden ortaya yapılan her orta tehlikelidir. Belki kalite olarak amrabat ile hamit değişmez ama forvet oyuncuları hatta melo ile selçuk skora daha fazla katkıda bulunabilir ve buda bize katkı yapar mı yapar. Melo-selçuk- hamit ortasahası ile topdefansla paylaşmaktan başka birşey yapmayız. Ya orta sahamızda en az 1 adet dripling yapabilen oyuncu olacak (hamite elveda) yada 10 numara koyacaksın hamit ile amrabatı pozisyona sokacaksın.

Sonuçta iki kanatı ceza sahası içerisine soktuğumuz anda gol atabilme özellikleri yüksek oyuncu olduklarının farkına varalım. Bu 2 oyuncununda ilk devre sırıtmasında ki yegane şart 10 numara oyuncusunun eksikliği.

Ha alacaksanda kendini kanıtlamış bir oyuncu alman lazım. En azından topu almadan nereye atacağını hesaplamış olsun. Zeki olcak yani.

Transferden önemlisi DİZİLİŞİ değiştirmemiz gerekiyor, Terim sanki 4-4-2de devam edecek gibi.

İki bekin hucumcu olacaksa, saf açığa gerek kalmıyor, orta saha göbeği üçleyip, biri savunma önünü biri forvet arkasını kollayacak şekilde oynayabiliriz. Yine çift forvet oynayabiliriz. Yalnız Hamit bence kafadan ilk 11 oynamamalı artık.

Bize skorer, fiziği guclu, çalışkan, ayagı fena olmayan bir adam lazım Baptista'nın, Tuncay Şanlı'nın gençliği gibi, eski fenerli Deivid gibi. Öneriniz?

Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Hem takım oyununa yatkın. Hem solak. Solak oyuncu eksikliği var takımda. Hem çağdaş 10 numara.

İlicic le alakalı basında hiç haber geçtimi ?

Kesinlikle almamız lazım gelen oyuncuların başında geliyor

Habere rastlamadim, ama bir 10 numara ariyorsak Ilicic doldurur o arayisi.

Bundan iki sezon once 15 milyon falan istiyordu Palermo. Ama Ilicic zirve yapmisti o donem ve son iki sezondur performansi biraz geriledi. Bu biraz Palermo'nun sikca teknik direktor degismesinden kaynaklaniyor bana gore. Mesela Ilicic'in zirve yaptigi sezon Delio Rossi vardi takimin basinda ve Ilicic'i muthis efektif kullaniyordu ikinci senesinde. Miccoli ve Ilicic liderliginde takim iyi futbol oynuyordu. Suan takimin basinda Gasperini var ve yine kipirdanmaya basladi Ilcic. Suan 9-10 millyona bitirilir tahminen.

Galatasaray zaten tarihi boyunca Balkanlar'dan gelen ve yerli oyunculara kafa olarak uygun futbolcu topluluklariyla Avrupa'ya hep damga vurmustur. Ilcic transferinin herhangi bir riski olacagini dusunmuyorum. Zaten cok iyi topcu ve cabuk da uyum saglar.

Wesley-Sneijder-Inter-Milan.jpg
A-Q8rGQCYAA6Jpz.jpg:large
giren çıkan fenere:D

Transferden önemlisi DİZİLİŞİ değiştirmemiz gerekiyor, Terim sanki 4-4-2de devam edecek gibi.

İki bekin hucumcu olacaksa, saf açığa gerek kalmıyor, orta saha göbeği üçleyip, biri savunma önünü biri forvet arkasını kollayacak şekilde oynayabiliriz. Yine çift forvet oynayabiliriz. Yalnız Hamit bence kafadan ilk 11 oynamamalı artık.

Bize skorer, fiziği guclu, çalışkan, ayagı fena olmayan bir adam lazım Baptista'nın, Tuncay Şanlı'nın gençliği gibi, eski fenerli Deivid gibi. Öneriniz?

10 numarı tarzı bir oyuncu alnırsa 4-4-2 den vazgeçeriz ve 4-2-3-1 veya 4-3-1-2 oynarız gibime geliyor.

İlk yarıda takımın en iyi oyuncularından biriydi Hamit, ne istiyorsunuz şu adam dan anlamış değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt