Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hala kavga çıkmadı sağınızdan mı kalktınız sabah ? sıkıldım biraz atraksyon istiyorun tartışma çıkarın

Re: Transfer Nöbeti

an itibariyle transfer dönemi başladı allam çok heyecanlıyım kap açık mı?

Bizim için başlangıç önemli değil, transfer döneminin son saatleri önemli zira bizde transfer son dakikalarda başlıyor Yine küçük bi cris alırız. 35 lik yani.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Arroyo neyinize yetmiyor! bu arada basketbolcu beşiktaştan, futbolcu trabzondan kupa da fenerden alınır :)

Transfer döneminin ilk dakikalaarında yerimizi alalım

kartel grubuna üye bi arkadaş vardı dün gece buralardamı kendisi

Açıklama - 04.01.2013 23:59

B_15595_B.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada; ''profesyonel futbolcu Demba Ba'nın Chelsea ile sözleşme imzaladığının farkındayız''.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde:

''profesyonel futbolcu Demba Ba'nın Chelsea ile sözleşme imzaladığının farkındayız, bu transfer basına ''Demba Ba Galatasaray ile anlaştı diyenlere bir ders niteliğindedir. Demba Ba'yı almayarak 8.5M€+yıllık alacakları kadar kâr yapmış bulunmaktayız. Bu kâr ile Galatasaray A.Ş daha da büyüyecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.

İnanır mısınız 8 dakikadır bekliyorum hala transfer yok,yönetim istifa.

Açıklama - 04.01.2013 23:59

B_15595_B.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada; ''profesyonel futbolcu Demba Ba'nın Chelsea ile sözleşme imzaladığının farkındayız''.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde:

''profesyonel futbolcu Demba Ba'nın Chelsea ile sözleşme imzaladığının farkındayız, bu transfer basına ''Demba Ba Galatasaray ile anlaştı diyenlere bir ders niteliğindedir. Demba Ba'yı almayarak 8.5M€+yıllık alacakları kadar kâr yapmış bulunmaktayız. Bu kâr ile Galatasaray A.Ş daha da büyüyecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Gülmedik

Transfer dönemi tam 11 dakika önce resmi olarak acildi. Herkese hayirli ugurlu olsun.

Hayırlı olsun inşallah.İlk muhtemel transferimiz de Carlinhos, o da hayırlı olsun :)

Yönetim istifa

yeterkiB.jpg

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

14 dakikadır transfer yok, yazıklar olsun bu yönetime :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt