Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yöntetim istifa!!!!:mad:

hala Transfer yok.....

Ümitsiz yaşanmaz, sevmemek elde mi

Can demek, sen demek, gelde gör bizdemi

Sözümüzde sitem var, kalptemi dildemi

Tez elden haber ver, o gönlün bizdemi

Sneijder(1).jpg

[video=youtube;SlPqgpAAY5Q]https://www.youtube.com/watch?v=SlPqgpAAY5Q[/video]

Bir daha hala transfer yok esprisi yapan olursa raporlayacam

Transfer Zamani Acildi :ayatollah::troll::happynew:

Baskan sürekli hoca kimi istiyorsa alırız diyo da Türkiye dışındaki isteklerini ne kadar karşıladı ki? Her donem aynı açıklama ama tam anlamıyla bunu yaptığı yok yönetimin.

Geçen seneki devre arası gibi olursa bu sene, yönetime olan güven bayağı bayağı azalır işin esprisi bi yana.

Geçen seneki devre arası gibi olursa bu sene, yönetime olan güven bayağı bayağı azalır işin esprisi bi yana.

Şuan bile güven oldukça az hocam. Sadece teknik heyete güven var. Geçen sene ki ara transfer döneminden daha farklı bir dönem olacağını sanmıyorum. Geçmiş geleceğin aynasıdır misali..

Transfer olursa Cl'de tur atlariz,olmazsa ligde sampiyon oluruz ama cl'den eleniriz.

Şuan bile güven oldukça az hocam. Sadece teknik heyete güven var. Geçen sene ki ara transfer döneminden daha farklı bir dönem olacağını sanmıyorum. Geçmiş geleceğin aynasıdır misali..

Aynen benim de pek ümidim yokta işte gene de bi umut, güzel haberler bekliyor insan.

Transfer olursa Cl'de tur atlariz,olmazsa ligde sampiyon oluruz ama cl'den eleniriz.

Transfer olmadan ligte sampiyonluk okadarda garanti deil.Bu $ikecilerin her aciklamasi her davranisi iki yil öncesini hatirlatiyor,sanki birileri rahat olun bu defa dokunulmiycak istedinizi yapin dedi bunlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt