Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayır burda yönetim istifa diye dalga geçiliyorda,görende yönetim her dediğini yapıyor-yönetimin mükemmel transfer politikaları var sanacak

Bülent Tulun liderliğindeki transfer görüşmelerine hayır

İbrahim seten gibi fatih terim düşmanlarını gs tv ye davet eden kafayla transfere hayır

Cris kafalı transfer beynine hayır

Cimri kafalı transfer beynine hayır

40 yılda 1 gelecek şansla schalke kurasına rağmen gereken takviyeler yapılmayıp bu büyük şansı tepersek

EVET yönetim İSTİFA

Forma şansı bulamadığı için Fenerbahçe'de mutsuz olan Semih Şentürk, Beşiktaş'ın gündemine girdi.

Paris Saint Germain'li Nene transferinden maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş yönetimi, Semih Şentürk'ü kadrosuna katmak içni girişimlerde bulunma kararı aldı. Teknik direktör Samet Aybaba da Fenerbahçe'de şans bulamadığı için mutsuz olan milli golcünün alınmasına sıcak bakıyor.

Diğer yandan tecrübeli teknik adam, sol bek transferi gerçekleşmediği taktirde çözümü takım içinde bulmak adına arayışlara başladı. Sakatlıktan kurtulan Mehmet Akgün, Antalya kampındaki antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında sol bek mevkiinde denenecek.

Oha simdi fark ettim. Harbi harbi yonetim istifa mi diyorsunuz siz? :) tamam belli yerlerde sikintilarimiz var dogruda devre arasi hicbir takim yildiz oyuncusunu vermez alsak alsak cris gibi adamlari aliriz. Biraz sabredin lig bitsin ondan sonra hangi bolgeye ihtiyac varsa transfer yapilir. Her donem fener gibi 4-5 tane isim mi getirelim sirf biz taraftarlar mutlu olsun diye?

Hayır burda yönetim istifa diye dalga geçiliyorda,görende yönetim her dediğini yapıyor-yönetimin mükemmel transfer politikaları var sanacak

İbrahim seten gibi fatih terim düşmanlarını gs tv ye davet eden kafayla transfere hayır

40 yılda 1 gelecek şansla schalke kurasına rağmen gereken takviyeler yapılmayıp bu büyük şansı tepersek

EVET yönetim İSTİFA

Dipten aldığı kulübü 1 sene içerisinde şampiyon yaparsa,

"Bir daha dönmem" diyen Fatih Terim'i göreve getirmişse,

Başarısız(!) transferlerle şampiyon olmuşsa,

Beğenilmeyen dönemde bile ŞL'de gruptan çıkıp, ligde liderse,

Mali açıdan son 10 yılın en iyi durumundaysak,

Şuan kulübün hiç bir futbolcuya borcu yoksa,

YÖNETİM İSTİFA.

Oha simdi fark ettim. Harbi harbi yonetim istifa mi diyorsunuz siz? :) tamam belli yerlerde sikintilarimiz var dogruda devre arasi hicbir takim yildiz oyuncusunu vermez alsak alsak cris gibi adamlari aliriz. Biraz sabredin lig bitsin ondan sonra hangi bolgeye ihtiyac varsa transfer yapilir. Her donem fener gibi 4-5 tane isim mi getirelim sirf biz taraftarlar mutlu olsun diye?

Yok yahu kimse yönetim istifa demiyor,makara yapıyoruz :)

408_1.jpg

çok merak edıyorum kımı alacagımızı ısımde gecmıyor

EVET yönetim İSTİFA

Sadece bir sezonu kurtarmak icin yada bir tur icin transfer yapilmadi diye yönetim istifa diye bilmek düsündürücü,Arkadasim sen gercekten taraftarligini bir sorgula.

O değil de fener Belhanda'yı getirirse büyük iş yapmış olur.Gerçi hocaları yok onların da.

Ashley Cole'un menejeri tweet falan atıp silmiş falan diyorlar, yine bir Facebook saçmalığı mı yoksa doğruluk payı var mı?

Dipten aldığı kulübü 1 sene içerisinde şampiyon yaparsa,

"Bir daha dönmem" diyen Fatih Terim'i göreve getirmişse,

Başarısız(!) transferlerle şampiyon olmuşsa,

Beğenilmeyen dönemde bile ŞL'de gruptan çıkıp, ligde liderse,

Mali açıdan son 10 yılın en iyi durumundaysak,

Şuan kulübün hiç bir futbolcuya borcu yoksa,

YÖNETİM İSTİFA.

Zaten sıkıntı bu sizin yazdıklarınız zor olanları --- Onur çeliktürk ün yazdıkları kolay olanlar, bu kadar zor olanı becermişken kolay olanda bocalaması sıkıntı veriyor :)

semih şentürk tam aradığımız adam keşke biz alsak

burakla müthiş ikili olurlar

top tutar arkası dönük oynar yardımcı forvet pozisyonunda burağa çoko yardımcı olur hiç 10 numaraya falan gerek yok

al getir semihi ya sol bek al düzgün ya da bi tane adam gibi kanat al onun yerine amrabatta sonradan girsin

düşünsenize

--------burak-----semih--------

-riera-------------------hamit--

--------melo--selçuk------------

-cole---toure---semih----eboue-

----------muslera---------------

bu takım zaten gol yemez her türlü de atar beyler tam bi avrupai takım hüviyetine bürünürüz

Derdimizi söylesek daglar dayanmaz

Sevda ceken gönul sana varamaz

Yar hasreti cekmeyen haldan anlamaz

Aska dustu gönul gayri uslanmaz

Yine duman cökmus daglar basina

Felek aman vermez gözumüz yasina

Kül olup yansakda yar atasina

Dönup bakmazsın zalim can telasimıza

Biliriz derdimizin dermani sende

Bicare yollarimız baglandi derde

Dermanimız yok takat kalmadi bizde

Footballer-Wesley-Sneijder.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt