Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

semih şentürk tam aradığımız adam keşke biz alsak

burakla müthiş ikili olurlar

top tutar arkası dönük oynar yardımcı forvet pozisyonunda burağa çoko yardımcı olur hiç 10 numaraya falan gerek yok

al getir semihi ya sol bek al düzgün ya da bi tane adam gibi kanat al onun yerine amrabatta sonradan girsin

düşünsenize

--------burak-----semih--------

-riera-------------------hamit--

--------melo--selçuk------------

-cole---toure---semih----eboue-

----------muslera---------------

bu takım zaten gol yemez her türlü de atar beyler tam bi avrupai takım hüviyetine bürünürüz

şu defansı görünce forvet olsam maça çıkmam 30 luk hepsi maşallah çıkar semih' i dany koy futbolu bıraksınlar

SICAK GELİŞME…

İngiliz solbek A.Cole’un menajeri Daniel Bkenford’un twitter hesabından “Oyuncum G.Sarayı istiyor.. G.Sarayın ş.liginde yoluna devam etmesi onu cezbediyor” yazması tüm ingiltere’de yankı uyandırdı… Daha sonra bu tweet’in silinmesi akıllarda soru işareti bıraktı…

:confused::confused:

https://www.sporhaberiniz.com/oyuncum-g-sarayi-istiyor.html

sitede hayır yok ancak laf olsun torba dolsun boş durmayalım diye

Olmazsa durum fenerin yapacağı transfere ve satın alacakları adam sayısına bağlı olur :yenieek:

Transfer olsa da olmasada hem ligde şampiyon olup,tur da atlayabiliriz, hem de 2'sinde de çuvallayabiliriz.Her şey transfer olsa Manchester City CL şampiyonu olurdu her sene,ama gel gör ki 2 senedir ciddi ötesi yatırımlara rağmen gruptan çıkamıyorlar ve hatta rezil oluyorlar.

Galatasaray'ın mevcut kadrosu bile hem CL'de 1 tur daha atlayabilecek(Schalke kurasından ötürü) hem de ligde konsantre problemi yaşamaz ve önemserse şampiyon olacak düzeydedir.

Tek sıkıntı konsantrasyon,biraz şans ve sakatlık bela yaşamamak.

fatih terimden tek şey istiyorum bi tane oyuncu alsın ama kaliteli oyuncu olsun abi 10 tane alıyoruz 3-5m 1 tanesi tutuyor

SICAK GELİŞME…

İngiliz solbek A.Cole’un menajeri Daniel Bkenford’un twitter hesabından “Oyuncum G.Sarayı istiyor.. G.Sarayın ş.liginde yoluna devam etmesi onu cezbediyor” yazması tüm ingiltere’de yankı uyandırdı… Daha sonra bu tweet’in silinmesi akıllarda soru işareti bıraktı…

CL'de oynayamayacak ve cezbedecek.

-----------------Muslera------------------

Eboue----------Semih------Tasci-------------Riera

Hamit----------Melo---------Selcuk----------Amrabat

--------------Burak-----------Berbatov------------

ya eski ve su an isi olmayan(yorumculuk,antrönörlük falan) bir futbolcumuzu kullanip iyi bir scout ekibi kursak ya.. adami portoya stajer olarak göndersek ,iyice bir isi ögrense orada ve bize futbolcu bulsa.. mesela diyorum yani

şu defansı görünce forvet olsam maça çıkmam 30 luk hepsi maşallah çıkar semih' i dany koy futbolu bıraksınlar

kolo ashley eboue zaten bundan 5-6 sene önceki arsenalin defans üçlüsü türkiye liginin çok çok üstünde bi hat olur

SICAK GELİŞME…

“Oyuncum G.Sarayı istiyor” « Türkiye'nin En Güncel Spor Sitesindesiniz. – SporHaberiniz.Com

sitede hayır yok ancak laf olsun torba dolsun boş durmayalım diye

Daha once ayni site the sun gazetesinin son dakika haberine göre cole Galatasaray'da diye haber yapmisti.

Dipten aldığı kulübü 1 sene içerisinde şampiyon yaparsa,

"Bir daha dönmem" diyen Fatih Terim'i göreve getirmişse,

Başarısız(!) transferlerle şampiyon olmuşsa,

Beğenilmeyen dönemde bile ŞL'de gruptan çıkıp, ligde liderse,

Mali açıdan son 10 yılın en iyi durumundaysak,

Şuan kulübün hiç bir futbolcuya borcu yoksa,

YÖNETİM İSTİFA.

Valla buraya son 1 yıl içinde yönetimin açık açık yalan söylediiği bir çok olay yazarım "ulan bu yönetim nasılda bu kadar durabilmiş" deriz hep beraber.O yüzden geçeniz

Tüm bu saydıklarınızın finali schalke maçıdır

Schalke maçı Galatasaray tarihinin en kritik maçlarından biridir

Tekrar söylüyorum 40 yılda 1 gelecek bir şansla grup maçları ve schalke kurası

Yönetimin vizyonunun,misyonunun gerçek aynası olacaktır

Sylvie van der Vaart bosanmis, ben bi yarin hemen Hamburg'a gitmeliyim beyler :happynew:

ya eski ve su an isi olmayan(yorumculuk,antrönörlük falan) bir futbolcumuzu kullanip iyi bir scout ekibi kursak ya.. adami portoya stajer olarak göndersek ,iyice bir isi ögrense orada ve bize futbolcu bulsa.. mesela diyorum yani

scout ekibimiz zaten var. başında Cüneyt Tanman' ın bulunduğu

sa arkadaslar, turkspor.net hakkinda ne düsünüyosunuz bi göz atayim dedim baskanimizi kötüleyip duruyolar. ne alip veremedigi var bunlarin bizim ünal baskanla bi fikri olan varmi ??

Osman Altunterim ‏@altunterim

Saat 02:00'da Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili iki özel transfer haberimiz var @turkfutbol hesabından ve internet sitesinden.

Zaten sıkıntı bu sizin yazdıklarınız zor olanları --- Onur çeliktürk ün yazdıkları kolay olanlar, bu kadar zor olanı becermişken kolay olanda bocalaması sıkıntı veriyor :)

Transferde tek yetkili kişi Fatih Terim.Sezon başında verilen bütçe de yeterliydi.Taraftarın beklentileriyle de az çok örtüştü.

Fatih Terim'in istemesine rağmen Shaqiri, Wijnaldum, Matavz gibi transferlerin yapılamamasında suçlu yönetimdi.O zaman da ellerinde Şampiyonlar Ligi gibi bir koz yoktu.

Ayrıca transferde herkesi tatmin etmek mümkün değil.Önemli olan başarılı olmak.Fatih Terim istediyse, vardır bir bildiği.İsterse 40 puanla ve mevcut kadroyla şampiyon olsun, biz hedefimize ulaştıktan sonra sorun yok.

semih şentürk tam aradığımız adam keşke biz alsak

burakla müthiş ikili olurlar

top tutar arkası dönük oynar yardımcı forvet pozisyonunda burağa çoko yardımcı olur hiç 10 numaraya falan gerek yok

al getir semihi ya sol bek al düzgün ya da bi tane adam gibi kanat al onun yerine amrabatta sonradan girsin

düşünsenize

--------burak-----semih--------

-riera-------------------hamit--

--------melo--selçuk------------

-cole---toure---semih----eboue-

----------muslera---------------

bu takım zaten gol yemez her türlü de atar beyler tam bi avrupai takım hüviyetine bürünürüz

allah askina ya bu saaten sonra semihin kime faydasi dokunur.. onu alacagimiza barosu geri takima alalim.. su an bizim ligde semihten depresiv oyuncu yoktur..adamin ahi gitmis vahi kalmis kulübe ve tribüne mahkum olmaktan.. aciyorum adama ya..bide "genc" semih oyuna girecek diye dalga geciyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt