Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

King :yenieek:

category_image_update_179748f57fa0a8ab_1351155143_9j-4aaqsk.jpeg

Bu adamı bize vermezler :yenieek:

evet fena degil ama oda cok tuzlu ona parada yetismez alamayizda ,benim listem söyle olurdu.

mertens en fazla 15 milyon a alirsin .sonra kerim frei alirdim ,sonra serdar tasci yi alirdim ve hakan calhanoglu nu alirdim ve yetisdirirdim ,ha tabi solbek carlinhos fazla izlemedim ama taiwo da isimizi görürdü

Vasat oğlu vasat bir takım olurduk zaten şunlarla

Ben zaten hoca'nin yabanci oyuncu tercihine güvenmiyorum pek. Tamam Shaqiri'yi fln istedide, ama bakarsan Amrabat/Elias/Marlos/Benayoun/Cris.

Hadi diyelim Cris son care di.

Brezilya daki oyunculari da hoca degil Taffarel öneriyordur.

evet fena degil ama oda cok tuzlu ona parada yetismez alamayizda ,benim listem söyle olurdu.

mertens en fazla 15 milyon a alirsin .sonra kerim frei alirdim ,sonra serdar tasci yi alirdim ve hakan calhanoglu nu alirdim ve yetisdirirdim ,ha tabi solbek carlinhos fazla izlemedim ama taiwo da isimizi görürdü

Hayir ben Willian'i önererek Bernard'in ne kadar önemli bir yetenek oldugunu göstermek istedim zaten. Kerim Frei'i cok isterim, Mertens ayni sekilde, ama bence ikisini de alaymiz.

Hakan'i da yeni aldilar, sezon sonu Hamburg'a gidiyor.

Bu adamı bize vermezler :yenieek:

Kesinlikle vermezler, kendisi istemez ve biz alamayiz. 30 milyon isteniliyor.

Ben zaten hoca'nin yabanci oyuncu tercihine güvenmiyorum pek. Tamam Shaqiri'yi fln istedide, ama bakarsan Amrabat/Elias/Marlos/Benayoun/Cris.

Hadi diyelim Cris son care di.

Brezilya daki oyunculari da hoca degil Taffarel öneriyordur.

Melo,Eboue,Elmander,Ujfalusi,Muslera. :ayatollah:

mertens 15 milyon mu ucmayin kardes

Transfer Nöbeti

Adnan polat teklif ettiğinde neden reddetti o zaman ? O zamanda toplasaydi sağdan soldan bucarestten kayseriden. Siz Fatih terimi ne kadar abartiyorsunuz sidik zoruyla şampiyon olduk saçma sapan transferlerle sezona girdik sanstan grupları geçtik yine şans ve diğer takımların beceriksizliği nedeniyle lider bitirdik ilk yariyi ,mustafa sarp ,servet,b8,forvetsiz sahaya çıktığımız zamanlarda gelip oturaydi takımın başına ama yemedi.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

İnanmadigin, guvenmedigin insanlar sana bir teklif yaparlarsa kabul etmezsin, bu kadar basit.

O begenmedigin adamlari alan, takim forvetsiz kaldiginda baskan olan da A.Polat'ti ayrica.

Basi derde girince gitti Fatih Hoca'ya, gunu kurtarmak icin.

Ayrica 9 puan farkla sampiyon olduk, fbliler kendini iyi hissetsin, yayincinin kasasi bos kalmasin diye uydurulan play off sacmaligini one surme bence.

Melo,Eboue,Elmander,Ujfalusi,Muslera. :ayatollah:

Bunu yapmadan önce araştıracaksın hocam. Elmander alınmış bir futbolcuydu adnan polat döneminden anlaşma sağlanmıştı. Hoca sadece tamam dedi. Muslera yerine fatih terimin brezilyadan istediği bir kaleci vardı. fakat muslera alındı. geriye 3 oyuncu kaldı. Ujfalusi - melo ve eboue. o da tutsun bir zahmet.

Bu oyunculari futbol'u bilmeyenlerde söyleyebilirdi zaten, tanidik isimler ve cogu takiminda yerini kaybetmis veya sözlesmesi bitmis. Genc oyuncular icin söyledim ben.

Hakan muslera ve Elmanderi o listeden çıkarmak lazım. yani haklısın sen renktaş.

Anladım bir daha böyle şeyler yapma tamam mı bak kaç yaşında adamsın durduk yere sana hiç yakışmıyo böyle şeyler ceza yiceksin sonra.

ne alakası var gördüğüm herşeyi buraya yazıyorum doğru veya yanlış nerden biliyim. Çoğunlukla yabancı medyanın bilgilerini paylaşıyorum geçmiş mesajlarımın %60 %70i yabancı basının twitter haberleri. Sen karışma veya benim yazdıklarımı okuma tmm :D

Hayir ben Willian'i önererek Bernard'in ne kadar önemli bir yetenek oldugunu göstermek istedim zaten. Kerim Frei'i cok isterim, Mertens ayni sekilde, ama bence ikisini de alaymiz.

Hakan'i da yeni aldilar, sezon sonu Hamburg'a gidiyor.

Kesinlikle vermezler, kendisi istemez ve biz alamayiz. 30 milyon isteniliyor.

hakan in hamburg gittigini biliyorum ama iste bir sansimi denerdim:D

kevın de bruyne yı falan bıraksada chelsea barı onlardan bırını alsak. wıllıan falan hak getıre mumkunatı yok

[h=1]Balazs Dzsudzsak hala anzhinin oyuncusumu. dinamo moskovayamı kiralandı.:confused:[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt