İbrahim Akar
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2012
- 932
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu adamı bize vermezler :yenieek:
King :yenieek:
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
King :yenieek:
![]()
Willian :b5:
Vasat oğlu vasat bir takım olurduk zaten şunlarla
Menajeriyle akrabağmısın. Sen bu haberi nerden aldın dalga geçme saat 2.30 şaka kaldırcak bünyede değiliz canım
evet fena degil ama oda cok tuzlu ona parada yetismez alamayizda ,benim listem söyle olurdu.
mertens en fazla 15 milyon a alirsin .sonra kerim frei alirdim ,sonra serdar tasci yi alirdim ve hakan calhanoglu nu alirdim ve yetisdirirdim ,ha tabi solbek carlinhos fazla izlemedim ama taiwo da isimizi görürdü
twitterda gördüm çevirdim şimdi bulamıyorum.
Ben zaten hoca'nin yabanci oyuncu tercihine güvenmiyorum pek. Tamam Shaqiri'yi fln istedide, ama bakarsan Amrabat/Elias/Marlos/Benayoun/Cris.
Hadi diyelim Cris son care di.
Brezilya daki oyunculari da hoca degil Taffarel öneriyordur.
evet fena degil ama oda cok tuzlu ona parada yetismez alamayizda ,benim listem söyle olurdu.
mertens en fazla 15 milyon a alirsin .sonra kerim frei alirdim ,sonra serdar tasci yi alirdim ve hakan calhanoglu nu alirdim ve yetisdirirdim ,ha tabi solbek carlinhos fazla izlemedim ama taiwo da isimizi görürdü
Melo,Eboue,Elmander,Ujfalusi,Muslera. :ayatollah:
sir alex willian'i istiyor.
Adnan polat teklif ettiğinde neden reddetti o zaman ? O zamanda toplasaydi sağdan soldan bucarestten kayseriden. Siz Fatih terimi ne kadar abartiyorsunuz sidik zoruyla şampiyon olduk saçma sapan transferlerle sezona girdik sanstan grupları geçtik yine şans ve diğer takımların beceriksizliği nedeniyle lider bitirdik ilk yariyi ,mustafa sarp ,servet,b8,forvetsiz sahaya çıktığımız zamanlarda gelip oturaydi takımın başına ama yemedi.
Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk
Melo,Eboue,Elmander,Ujfalusi,Muslera. :ayatollah:
Bu oyunculari futbol'u bilmeyenlerde söyleyebilirdi zaten, tanidik isimler ve cogu takiminda yerini kaybetmis veya sözlesmesi bitmis. Genc oyuncular icin söyledim ben.
Bu oyunculari futbol'u bilmeyenlerde söyleyebilirdi zaten, tanidik isimler ve cogu takiminda yerini kaybetmis veya sözlesmesi bitmis. Genc oyuncular icin söyledim ben.
Anladım bir daha böyle şeyler yapma tamam mı bak kaç yaşında adamsın durduk yere sana hiç yakışmıyo böyle şeyler ceza yiceksin sonra.
Hayir ben Willian'i önererek Bernard'in ne kadar önemli bir yetenek oldugunu göstermek istedim zaten. Kerim Frei'i cok isterim, Mertens ayni sekilde, ama bence ikisini de alaymiz.
Hakan'i da yeni aldilar, sezon sonu Hamburg'a gidiyor.
Kesinlikle vermezler, kendisi istemez ve biz alamayiz. 30 milyon isteniliyor.
Genç yabancı olarak kimi aldık?