Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunu yapmadan önce araştıracaksın hocam. Elmander alınmış bir futbolcuydu adnan polat döneminden anlaşma sağlanmıştı. Hoca sadece tamam dedi. Muslera yerine fatih terimin brezilyadan istediği bir kaleci vardı. fakat muslera alındı. geriye 3 oyuncu kaldı. Ujfalusi - melo ve eboue. o da tutsun bir zahmet.

Muslera yerine Brezilya'dan kaleci alınacağı konusu tamamen bir uydurma. Elmander konusunda ise anlaşılmış olabilir ama hoca istemese alınamazdı.

Snejder yıllık 6milyon eurodan aşağı gelmez, hoş İtalya'da eline bunun yarısı geçiyodur ama Türkiye'ye gelicek olması bile Katar muamelesi yapacaktır... 6milyon eurodan 4 sene gelse 24milyon euro sadece kemiksiz maaşı yapar, maç başını, primini vs geçelim... 10-15milyon euro da bonservisi tutar... 35-40milyon euro... İlerde satıp getirisi olur mu, onu da bilmiyorum ama onun yerine Bernard gibi 20 yaşında birini tercih ederim... 15milyon euro bonservisi desek, 2.5milyon da kendine versek(şuan klubünde 500bin dolar alıyomuş- biz ikna edip alabilmek için malesef 2-2.5milyonu gözden çıkarmamız gerektiğinden yazdım... 4 sene de maaşı 10milyon euro eder. Bonservisi artı maaşı 25milyon euro... Eğer tutarsa maliyetini karşıladığı gibi bize ekstra kazanç da olabilir, olası başarılarmızdaki emeği de cabası...

En azından benim düşüncem... Bernard benim gözümde büyüttüğüm birisi mi, sürekli izleme şansı olan yada oyuncuyu benden fazla bilen birisi varsa düşüncelerini öğrenebilirmiyim... Hoş fiziği biraz cılız, sert futbola dayanabilirmi bilmiyorum ama...

Bernard gözünden büyüttüğündende iyi ama bize yedirmezler.ordaki menejer şirketleri o tip oyuncuları önce portekiz dil uyum önemli sonra avrupa üst ligleri sonra rusya ve üst lig orta takımları sonra türkiye sonra katar olarak kariyer planlamalarını yapıyorlar.Kazayla bi aleks geldi birde felipe.Felipe bizde tutmadı gitti aleks emekliliğini getirdi.bir daha da zor gelir genç yetenek bu pastada.anca taffarel hatır gönül koyacak ama taffarelde sezon sonu memleketinin yolunu tutacak dunganın yanına kayacak gözüküyor.

Genc diyorsam o oyunculara göre genc diyorum Ahmet, 18 19 yasindaki gencler degil. Istenilen ve alinan isimler yanlis ve fiyasko. Fatih Terim'in futbolcu tercihlerini begenmiyorum ve güvenmiyorum acikcasi.

Ben şahsen güveniyorum. :)

Muslera yerine Brezilya'dan kaleci alınacağı konusu tamamen bir uydurma. Elmander konusunda ise anlaşılmış olabilir ama hoca istemese alınamazdı.

Yapma etme gözünü seveyim hocam. Adam kendisi açıkladı brezilyada bir kaleciyle ilgilendiklerini. videosunu bulamıyorum. o dönemi hatırlayanlar bilecektir. Elmander ne olursa olsun seçilmiş bir oyuncu değil alınmış bir oyuncuydu.

ne alakası var gördüğüm herşeyi buraya yazıyorum doğru veya yanlış nerden biliyim. Çoğunlukla yabancı medyanın bilgilerini paylaşıyorum geçmiş mesajlarımın %60 %70i yabancı basının twitter haberleri. Sen karışma veya benim yazdıklarımı okuma tmm :D

Canım beyninde problem yoksa eğer ' Forumun Kuralların'ı ' anlayabilirsin. Onlar Şereften başka bir duyumcunun duyumunu istemiyorlar. Yabancı Müslüman fark etmez. Ben seni uyarıyorum ayrıca her paylaşımı okuyorum nasıl seninkini okumayayım :)

Ayrıca bana böyle konuşamazsın sen bu yaptığın saçmalık.

Sezon sonuna bir baska önerim.

Gael Kakuta

Chelsea'de oynarken cok istiyordum, kiralandi fransa'ya ve simdi holanda'da forma giyiyor. Sezon sonu alsak iyi olur.

inan bana 15 eder zaten ancak bu parayi teklif edersen alirsin

mertens 15 ediyosa selcuk inan 40 falan etmesi lazim heral

mertens'in ederi 7 8 den fazla olmaz/olamaz. ki o ligdeki en pahali oyuncu eriksen 20 civari ki o da kontrati seneye bitiyo o kadara bile gitmez yenilemezse f'sher.

Yapma etme gözünü seveyim hocam. Adam kendisi açıkladı brezilyada bir kaleciyle ilgilendiklerini. videosunu bulamıyorum. o dönemi hatırlayanlar bilecektir. Elmander ne olursa olsun seçilmiş bir oyuncu değil alınmış bir oyuncuydu.

Abdurrahim Albayrak'ın videosunu diyorsan orda ilgilendiğimiz kaleci için genç diyordu. Soran kişi Lauro'yu sormuştu ama Abdurrahim Albayrak yanlış anlamıştı.

mertens'in ederi 7 8 den fazla olmaz/olamaz. ki o ligdeki en pahali oyuncu eriksen 20 civari ki o da kontrati seneye bitiyo o kadara bile gitmez yenilemezse f'sher.

Mertens'i 7-8'e vermezler Emir.

bu adamin maclarini 90 dakka izledim ve inan bana amrabat yaninda fos kalir ayrica mertens kanatlarda ve orta sahada oynayabiliyor selcuk pozisyonu farkli

Emir şu f'sher ne demek reis? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt