Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abdurrahim Albayrak'ın videosunu diyorsan orda ilgilendiğimiz kaleci için genç diyordu. Soran kişi Lauro'yu sormuştu ama Abdurrahim Albayrak yanlış anlamıştı.

Hayır hocam. direk fatih terim söylemişti. Brezilyadan bir kaleciyle ilgileniyoruz demişti. dediğim gibi video'u bulamıyorum. bulursam gönderecem sana.

Barcelona alt yapı, genç takımlar en güzel 50 gol mutlaka izleyin.

[video=youtube;YAYW2P0Gsq8]https://www.youtube.com/watch?v=YAYW2P0Gsq8[/video]

Mertens'i 7-8'e vermezler Emir.

vermezler zaten de kimse de 15 cikarip vermez mertens'e 15'e ust duzey tobcu alirsin.

bu adamin maclarini 90 dakka izledim ve inan bana amrabat yaninda fos kalir ayrica mertens kanatlarda ve orta sahada oynayabiliyor selcuk pozisyonu farkli

biliyorum aga mertens'i her hafta izliyorum. selcuk inan'i oylesine ornek verdim, ki amrabat'la kiyaslanmayacak kadar iyi oldugu zaten dogru.

Emir şu f'sher ne demek reis? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama :D

for sure -> f'sher :icon_twisted:

Hayır hocam. direk fatih terim söylemişti. Brezilyadan bir kaleciyle ilgileniyoruz demişti. dediğim gibi video'u bulamıyorum. bulursam gönderecem sana.

Doğrudur ama ben hatırlamıyorum. Yurtta olduğum için video izlemek çok zor oluyor. :)

Barcelona alt yapı, genç takımlar en güzel 50 gol mutlaka izleyin.

[video=youtube;YAYW2P0Gsq8]https://www.youtube.com/watch?v=YAYW2P0Gsq8[/video]

Genc oyuncu mu ariyorsun dostum.

Zakaria Bakkali 16 yasinda (PSV)

Hachim Mastour 14 yasinda (Milan)

Noa Shawn 11 yasinda (Bayern)

Mutlaka takip et derim

Zakaria ve Hachim süper yetenek.

bu-ne-lan-d%C3%BCn%C3%BCn-ayn%C4%B1s%C4%B1_128190.jpg

Ee transfer yok mu hala ?

Canım beyninde problem yoksa eğer ' Forumun Kuralların'ı ' anlayabilirsin. Onlar Şereften başka bir duyumcunun duyumunu istemiyorlar. Yabancı Müslüman fark etmez. Ben seni uyarıyorum ayrıca her paylaşımı okuyorum nasıl seninkini okumayayım :)

Ayrıca bana böyle konuşamazsın sen bu yaptığın saçmalık.

Ya saat gece 2:50 de belamısan şermisen sanane benden arkadaş. Benim beynimde problem yokta sende var galba. Yabancı basının twitter hesaplarında paylaştığı haberlerin neresi saçma git o zaman o yalancı gazeteleri oku sen bide saçmalık diyosun.

ya birak hakan havali olsun c.ronaldo da havali iyi futbolcumu ona bakalim

C.Ronaldo havali degil ki, saha'da havali olabilir, ama saha disinda öyle degil. Yanlis anlasilmasin, tabi ki tanimiyorum, ama okuduklarim dogru ise cok iyi bir karakter'e sahip olan bir adam. Tabi tam parladigi dönem babasini kaybetmesi büyük pay sahibi bu karakter olayinda.

Okan gercekten havali yani. Daha neyin nesi belli olmadigi halde havali. Asil birak Ronaldo havali olsun diyecem ama..

Geliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yokGeliyoruz, gidiyoruz şıkırtı yok..

:sad007:

Ya saat gece 2:50 de belamısan şermisen sanane benden arkadaş. Benim beynimde problem yokta sende var galba. Yabancı basının twitter hesaplarında paylaştığı haberlerin neresi saçma git o zaman o yalancı gazeteleri oku sen bide saçmalık diyosun.

Hocam yapmayın etmeyin sakin olun :D

Bunu yapmadan önce araştıracaksın hocam. Elmander alınmış bir futbolcuydu adnan polat döneminden anlaşma sağlanmıştı. Hoca sadece tamam dedi. Muslera yerine fatih terimin brezilyadan istediği bir kaleci vardı. fakat muslera alındı. geriye 3 oyuncu kaldı. Ujfalusi - melo ve eboue. o da tutsun bir zahmet.

Renkdaş önce sen araştır brezilyalı kaleciyi terim istemedi taffarel önerdi muslera fiyatı pahalı gelince yönetim yaz çizdi romali doniyi önerdiler terim yaş itibariyle karsı çıktı muslerada köprüler atılınca cana olayıda askıda kalınca uluslar arası turnuvada baslıyınca elde kalan victor bagy oldu.Geçen seneden dolayı dolan taraftarın baskısıyla muslera alındı.Bastan tepki almamak için baskan muslerayı almak sozunda kaldı.İleri demeçleride de bu konuya deyinmişti.TARaftarın zorla transfer ettirdiği ender oyunculardan bir tanesi.Tamamıyla transferi taraftar belirledi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt