Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya saat gece 2:50 de belamısan şermisen sanane benden arkadaş. Benim beynimde problem yokta sende var galba. Yabancı basının twitter hesaplarında paylaştığı haberlerin neresi saçma git o zaman o yalancı gazeteleri oku sen bide saçmalık diyosun.

Neyse herşey nasip tabi sende haklısın

Renkdaş önce sen araştır brezilyalı kaleciyi terim istemedi taffarel önerdi muslera fiyatı pahalı gelince yönetim yaz çizdi romali doniyi önerdiler terim yaş itibariyle karsı çıktı muslerada köprüler atılınca cana olayıda askıda kalınca uluslar arası turnuvada baslıyınca elde kalan victor bagy oldu.Geçen seneden dolayı dolan taraftarın baskısıyla muslera alındı.Bastan tepki almamak için baskan muslerayı almak sozunda kaldı.İleri demeçleride de bu konuya deyinmişti.TARaftarın zorla transfer ettirdiği ender oyunculardan bir tanesi.Tamamıyla transferi taraftar belirledi..

Sonuç yine benim söylediğime çıkmıyor mu renktaş?

C.Ronaldo havali degil ki, saha'da havali olabilir, ama saha disinda öyle degil. Yanlis anlasilmasin, tabi ki tanimiyorum, ama okuduklarim dogru ise cok iyi bir karakter'e sahip olan bir adam. Tabi tam parladigi dönem babasini kaybetmesi büyük pay sahibi bu karakter olayinda.

Okan gercekten havali yani. Daha neyin nesi belli olmadigi halde havali. Asil birak Ronaldo havali olsun diyecem ama..

yanlis hatirlamiyorsam sen leverkusen in alt yapidaki maclarinada bakmaya gidiyordun ,hic canli izledinmi okani

Carlinhos geliyor mu?

Carlinhos marlinhos boş işler, kimse tatmin olmaz bu adam gelince.

Schalke'ye o gelse de eleniriz gelmese de eleniriz ileriye düzgün adam gelmediği sürece.

Inatmis. yemisim senin Inadini. Bundan hayir fln gelmez. Adam brezilya da copacabana da mojitolari/Rumlari icecek, ve göbeyni güneslicek.

Lan ne Carlinhos'mus arkadas, sanarsin Marcelo'yu almaya calisiyoruz.

Amrabatla ilgili eski bir roportaj ve görmediğiniz golleri (belkide görmüşünüzdür :D)

[video=youtube;i3cUV8iVjzU]https://www.youtube.com/watch?v=i3cUV8iVjzU[/video]

74936_10151338968864265_563361843_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt