Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen bana kuş mu diyorsun ?

Meirelles diyince birsey yok, ben söyledimde ouuuuvvvvvv

mqdefault.jpg

Ikili Mücadelede sadece güc önemli degildir. Vücudunu iyi kullanmalisin, ayagin yere basmali. Mesela Messi, Iniesta fln cok zayif gözükselerde, kolay kolay düsmüyorlar, tonla tekme yemelerine ragmen. Hersey güc degil. Kendi Vücudunu hareket halindeyken, topu saklarken dengelemeyi bilmen lazim.

Akinfenwayi yinede Volkan gibi kabadayilari korkutmak icin alabiliriz. :D Veya serefsiz Canere karsi oynatmak icin.

bide yarin fotomac da yaziyormus, Akinfenwa GS'e yakin :D

malum, buralar takip ediliyorrr

Ikili Mücadelede sadece güc önemli degildir. Vücudunu iyi kullanmalisin, ayagin yere basmali. Mesela Messi, Iniesta fln cok zayif gözükselerde, kolay kolay düsmüyorlar, tonla tekme yemelerine ragmen. Hersey güc degil. Kendi Vücudunu hareket halindeyken, topu saklarken dengelemeyi bilmen lazim.

Akinfenwayi yinede Volkan gibi kabadayilari korkutmak icin alabiliriz. :D Veya serefsiz Canere karsi oynatmak icin.

Olm sen neden hep benim daha öncelerden dedigimi tekrarliyorsun lan ? :mad:

hahahaha oglum ne bicim adam ya... Stoper gitdi "Fatalitiy KO" :D

watch
[video=youtube;UUO87yuIKeQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UUO87yuIKeQ[/video]

videonun başındaki golden sonra kale içine kayarak dalan eleman ne yapmaya çalışıyor sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt