Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence bu kanat sıkıntısında Mertan değerlendirilmeli.Şans bulduğu kısa zamanda bile taraftara heyecan verdi.Yine aynı şekilde 2.kalecimiz Eray olmalı Ufuk'la olmuyor.Şans bulsa dahi sürekli aynı hataları tekrarlıyor.Yavaş yavaş Eray'ı hazırlamalıyız.Muslera gittikten sonra kaleyi ona emanet edersek yerli olması sebebiyle de rahat ederiz 3-4 sene sonra.

Aslında durgun gözüken altyapıda Berk İsmail,Sadık gibi oyuncular da var.Transfer yapamıyorsak gidip 36-37'lik adamlar alacağımıza bunlara şans verelim.Emin olun sene başında Cris yerine Sadık falan oynasaydı daha fazla katkı verirdi.Panik trasnferlerimiz iyice meşhurlaştı.

Mertan iyi oyuncu olacağını düşünmüyorum.

Bırakıcaksın Tr den transfer yapmayı Almanya dan bakıcaksın keşfedilmemiş onlarca topçu vardır oralarda burda bu şikeci topluluğundan futbolcu falan almayacaksın

hiç belli olmaz alınamayacak biri değil inşallah alırız.

yok ben alınamayacak bir oyuncu demiyorum zaten de, adamların konuşmaları Türk medyasındaki haberler üzerine... Yani o yüzden boşa heyecan yapmaya gerek yok.

DHA / Serdar Taşçı : Galatasaray'dan teklif almadım.

Sonsuz kaynaklari yok ya? Onlar da bu hovardalikla patlar elbet bir noktada. Transfer hovardalarinin halini goruyoruz. Malaga'yi bile harcadilar.

Hovardalıkları sadece kendilerine zarar vermiyor. Neyse beter olsunlar. Bizim yapmamız gereken altyapıya yönelmek. Geleceğimiz orada. Semih kayayı x takımdan almak istesek kaç para isterlerdi acaba?

Fotomaç muhabiri Savaş Çorlu Carlinhos transferinin bittiğini duyurmuş.Güvenilir mi tabi ki değil ancak bu duyumsuzlukta idare eder :D

Carlinhos - Kerim Frei ve Snejder'i alabilsek ara transfer dönemi için mükemmel olur

Emre den cidden birsey olmaz. Bence artik oynamasa daha iyi olur, baskalarina sans vermeliyiz.

yahu şu reklamlarda ataşehir febe basket okulu kayıtları çıkıyor uyuz oluyorum

yok mudur bunu engellemenin bir yolu ???

Emre Çolak'dan fazlası olmaz.Emre böyle giderse 2 sene sonra yollanır.

Iki sene sonrasini simdiden gormemiz cok zor. Bunlar genc cocuklar, kendilerini gelistirebilirler de, renkli dunyanin etkisiyle yok olup gidebilirler de. Ama bu onlara kalmis. Bugun kesin ifadelerle konusamayiz.

Savaş Çorlu fazlaca ısrarlı ve emin Carlinhos konusunda..Hadi bakalım..İzlemedim hiç ama belki 10 yıldır sol bekimiz yok her türlü iş yapar :D Hoca da çok istiyordu

Bizim resmi site futbol transferleri persembe - cuma açıklıyordu degil mi...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt